Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Barcompetitie - H2

vrijdag 25 november 2022   |   20:00 - 23:00   |   Clubhuis Haackey
De seniorenteams hebben de mogelijkheid om een leuke, gezellig avond te organiseren op Haackey. Op onze social media wordt door elk team meer informatie gepromoot en vind je details over de avond!

Regels barcompetitie:
1. Geen 18 GEEN alcohol: we hebben nog gele bandjes liggen. Idee is dat 18- bandjes krijgt bij de ingang, zodat we dit kunnen controleren. 
2. Feest tot 23.00 uur: we hebben de buren met wie we rekening moeten houden en met wie we net op iets positievere voet staan. Dit houden we graag zo, dus na 23.00 moet de muziek uit en wordt afgesloten. Denk daarbij ook aan de hoeveelheid geluid die geproduceerd wordt ;). Eerder beginnen mag natuurlijk wel, dit kan vanaf 19.30 en is aan het organiserende team. 
3. Max. 100 mensen: dit i.v.m. de vergunning die anders aangevraagd moet worden. Houdt dus een lijst bij met het aantal mensen dat komt.  
4. Munten: bij de kassa kunnen munten worden verkocht die de rest van de avond gebruikt kunnen worden om de omzet te spekken. 
5. Toezicht: het team dat organiseert is zelf verantwoordelijk voor het gedrag van mensen op de club, tijden, geen 18 geen alcohol en dat bij de bar de transacties netjes verlopen (geen gesjoemel met munten). De aanvoerder wordt hiervoor verantwoordelijk gesteld. 
6. Inkopen: alleen dranken uit het normale assortiment van haackey. Daarbij worden vanuit de club kleine snacks als chips en borrelnootjes geregeld.
7. Budget: niet aanwezig. Mocht een team andere zaken willen aan bijv. snacks, dan is dit op eigen kosten. Er is bij haackey geen vergunning om te frituren of iets dergelijks, dus dit is GEEN optie. 
8. Schoonmaak: het team is verantwoordelijk om het clubhuis schoon en opgeruimd achter te laten. 

Denk er alstjeblieft aan dat het doel van deze barcompetitie is dat er meer gezelligheid is op de club. Als een deelnemend team zich niet aan de regels houdt, betekent dit dat we de barcompetitie stop zetten en dus dat de andere teams worden gestraft. Neem dus je verantwoordelijkheid, zodat we er samen leuke avonden van kunnen maken ;).