Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Sponsorcommissie Mei
23

Club Tenue Shirt passen bij Ter Avest Sport (vóór 1 juni)

Nieuws afbeelding

Om jouw clubtenue aan de start van volgend seizoen gereed te hebben, gaan wij starten met de maat-inventarisatie! Wij verzoeken jou om vóór 1 juni bij Ter Avest Sport het Clubtenue Shirt te passen en jouw maat door te geven (bij Ter Avest Sport Haaksbergen).

Zoals je vast hebt vernomen, is Haackey samen met de sponsorcommissie, ter Avest Sport en Reece een nieuw club tenue aan het opzetten voor de komende seizoenen. Tijdens de laatste ALV is unaniem ingestemd met het voorstel om een kledingfonds op te richten en is een contract ondertekend met Reece/Deventrade en Ter Avest Sport in Haaksbergen. Vanuit het kledingfonds zal dit club tenue worden gefinancierd.

Vanwege de tijdsdruk moeten wij in elk geval het club tenue shirt op tijd gaan bestellen (anders halen we de start van het nieuwe hockeyseizoen niet). Zodoende is  besloten om de leden gelegenheid te geven om het Club Tenue Shirt te laten passen bij Ter Avest Sport. Bij Ter Avest Sport wordt jouw maat geregistreerd en besteld. Let op: ouders van jonge leden die nog "in de groei zijn” vragen we met klem om de shirts enigszins ruim te meten.

Hoe de kledinglijn er precies uit gaat zien, blijft nog even een geheim... Maar het wordt in ieder geval een mooi en professioneel tenue met dank aan onze sponsoren! Meer informatie over het kledingfonds van Haackey vind je binnenkort op onze website.

Dus: kom z.s.m. naar Ter Avest sport en geef jouw maat door!

Met vriendelijke groeten, 

De sponsorcommissie