Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events November
22

Pietenclinic woensdag 1 december

Nieuws afbeelding
Beste jongens en meisjes van de jongste jeugd,

Op woensdagavond 1 december 2021 organiseert het jeugdbestuur van Haackey wederom dit jaar een Pietenclinic voor de jongste jeugd van 17:00 tot 19:00 uur bij HHC Haackey. Tijdens deze gezellige en leerzame avond krijgen de jongste Haackeyhelden een training waarbij zij hun pieten-hockeydiploma kunnen behalen!

Zo zal de avond verlopen:
Vanaf 17:00 verzamelen wij bij het clubhuis. Rond 17:15 zullen de jongens en meisjes van de jongste jeugd begeleid worden naar het veld door de trainers die een sportieve clinic hebben opgezet en zullen er echte pieten even een kijkje komen nemen! Rond 18:30 zal de clinic afgelopen zijn en zullen wij samen komen om de welverdiende pietendiploma’s en cadeautjes aan onze toppers te overhandigen!

Aanmelden:
Je kan je opgeven door de volgende informatie...
- Je naam
- Teamnaam
... te mailen naar naar [email protected] Zo weten de pieten wie er allemaal zijn/haar pieten-hockeydiploma gaat behalen!

Ook is het mogelijk dat de broer(tjes)/zus(jes) vanaf 5 t/m 9 jaar mee kunnen doen. Bij het aanmelden van uw kind kan u ook de naam van het broertje/zusje vermelden en aangeven of hij/zij nog een hockeystick en/of bitje nodig heeft. Graag dit duidelijk vermelden!

Via onze Haackey-app houden wij u op de hoogte over verdere planningen rondom de Pietenclinic. Indien u vragen heeft, kan u deze stellen op bovenstaand mailadres.

Verder nog belangrijk voor de ouders:
- Heeft uw kind een allergie of intolerantie? Laat het ons even weten bij de aanmelding.
- Helaas mag u als ouder niet langs de lijn kijken tijdens de training i.v.m. de coronaregels op het moment, helaas moet u uw kind dus brengen en weer ophalen.

Hopelijk zien wij jou op woensdag 1 december!

Sportieve groetjes,

Het Jeugdbestuur van HHC Haackey