Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
TC Oktober
19

Trimhockey gaat weer van start op 26 oktober!

Nieuws afbeelding Hockeyliefhebbers opgelet! Vanaf 26 oktober gaan wij weer van start met onze trimhockey. 

Begint het hockeyen bij jou ook (weer) te kriebelen? Dat snappen wij wel!
Bij HHC Haackey gaan we weer starten met Trimhockey op de dinsdagavond. Deze training omarmt startende hockeyers én oude fanatiekelingen; voor iedereen is er wat wils. Dit betekent dat jij geen hockeyervaring hoeft te hebben, want tijdens deze training(en) leer jij de fijne kneepjes van de hockeysport. Ook is deze trimavond vrijblijvend; kan jij een keer niet? Dan is dat geen probleem. We ontvangen je graag een volgende keer.

De trainingen vinden elke dinsdag plaats van 20.30 - 22.00, startende op 26 oktober.

Hoe ziet zo'n avond trimhockey eruit? 
Na het avondeten stap jij fanatiek op de fiets (of snel in de auto) richting het hockeyveld. Hier staan de lichten van het veld al aan en ontvangt de trainer jou samen met de trimhockey groep, die bestaat uit oude hockeyfanaten, ouders van leden en een vaste groep trimhockeyers. Na een ontmoeting is er de mogelijkheid om jouw stick op te halen om te lenen en ga je richting het veld. De trainer begeleid jou in het leren van hockey en gezamenlijk met de groep trotseren jullie diverse hockeyelementen. Hoe is jouw slag? Wil je de backhand leren? Of oefen jij een nieuwe truc? Tijdens de wedstrijdjes aan het einde van de training laat jij wel zien wat jij hebt geleerd. Gezamenlijk met de groep is er de mogelijkheid voor een borrel na en ga jij weer naar huis, uitkijkend naar de volgende trimhockeyavond! 

Welke spullen heb ik nodig voor het trimhockey?
Een sportoutfit, scheenbeschermers, hockeyschoenen, bitje én stick is de basis voor een succesvolle training. Het bitje kan je laten aanmeten bij jouw eerste training (op de club) en ook kan je een stick van ons lenen. Meld je hiervoor bij de trainer voorafgaand de training.

Ik wil mee doen
Leuk! Meld je aan via de site door je op te geven als proeflid. Hiermee kan jij een maand lang gratis hockeyen bij Haackey om zo te ervaren of het (trim)hockey wat is voor jou. Wij ontmoeten jou graag op dinsdag 26 oktober (en daarna)!

Heb je nog vragen? 
Stel deze gerust bij Tim Keijser, initiatiefnemer van het Trimhockey bij Haackey. Je kan Tim bereiken via 06 51251240. 

Tot snel!