Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Trainers Coördinator September
9

Basiscursus training geven en coachen gaat binnenkort weer van start!

Nieuws afbeelding

Beste trainers, coaches, managers en geïnteresseerden.

Je eerste stappen als jeugdtrainer/coach zetten? Volg dan de Basisopleiding Training Geven & Coachen. Hierin krijg je inzicht in onderwerpen als informatie verstrekken, spelsystemen, techniek en tactiek. Zo word je een verantwoordelijke én inspirerende trainer/coach.

Planning en inhoud

De opleiding bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur. Hierin komen deze onderwerpen aan bod:

·       De 1e bijeenkomst omvat de KNHB Visie op de ontwikkeling van hockeyers, en hoe jij dit als trainer/coach kan toepassen op jouw team.

·       De 2e bijeenkomst gaat over training geven:

o   Trainersgedrag

o   Analyse van techniek

o   Veiligheid en materialen

o   Praktijk op het veld (trainingskleren aan!)

·       De 3e bijeenkomst gaat over coachen:

o   Coachen in en rond de wedstrijd

o   Opstelling maken en wisselbeleid

o   Systeem en tactische vuistregels

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor beginnende trainers of coaches in de jongste jeugd (F- t/m C-teams). Deelnemers die alle bijeenkomsten volgen, ontvangen een KNHB-certificaat.

Ben je 13 jaar of ouder, geef je dan voor maandag 27 september op! Geven van trainingen en/of coachen wordt dan nog veel leuker. Beide cursussen volgen mag ook. De opleidingen zijn kosteloos. Aanmeldingen kun je sturen naar [email protected] . Naar verwachting kan de KNHB uiterlijk op maandag 18 oktober de cursus starten.

Heb je interesse in een uitgebreide KNHB cursus, kijk dan op www.knhb.nl/kenniscentrum/opleidingen. Er zijn diverse opleidingen en niveaus voor keeperstrainer, trainer jongste jeugd, trainer jeugd en coaching. Tevens zijn er opleidingen voor technisch kader en scheidsrechter. Heb je interesse, maar wil je meer weten over de mogelijkheid die Haackey biedt, neem dan contact op met Paul Edwin Slottje ( [email protected] ).

We hopen dat jullie je met grote getallen aanmelden en dat we gezamenlijk hockey nog leuker kunnen maken…..