Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events April
22

Vriendjes- en vriendinnetjesdag zondag 25 april

Nieuws afbeelding

 

Beste ouders/verzorgers en jongste jeugdleden, 

Op zondag 25 april van 09:30 tot 12:30 organiseert het jeugdbestuur een vriendjes- en vriendinnetjes dag voor de jongste jeugd! Op deze ochtend en middag kunnen onze jongste helden samen met vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes, of neefjes/nichtjes een gezellige ochtend beleven met veel gezelligheid, hockey én meer!  

Wat is een vriendjes- en vriendinnetjes dag? 
Onze jongste jeugdleden kunnen op deze gezellige ochtend en middag hockeyen met hun vriendjes en vriendinnetjes van bijvoorbeeld school, uit de familie of misschien wel uit de buurt. Zo kan jij jouw hockey skills laten zien aan jouw vriendjes! Als jij jou aanmeldt zorgen wij ervoor dat jouw vriendje alle spullen ontvangt die hij/zij nodig heeft zoals een bitje en/of stick. Zo kunnen we niet alleen heel gezellig, maar ook veilig hockeyen! 


In de bijlage (onderaan de pagina) vind je het tijdschema en de planning van 25 april.
Wat fijn dat wij al zo veel aanmeldingen van jullie ontvangen hebben, wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij! Voor aankomende zondag is het fijn dat jullie weten wat jullie te wachten staat. Daarom hebben wij een tijdschema gemaakt. 


Informatie voor jouw vriendje
Dag vriendje! Wat leuk dat je meedoet. Wat moet je in ieder geval meenemen? 
- Sportschoenen (geen voetbalschoenen) 
- Scheenbeschermers (niet verplicht, wordt wel aangeraden) 
- Sportkleding 
- Bidon 
- Een bitje en stick krijgen zij voorafgaand aan de training bij de club. 


Verder zijn er nog een aantal coronaregels en mededelingen die voor jullie van belang zijn: 
- Publiek is nog steeds niet toegestaan langs de velden, daarom kunt u gebruik maken van de Kiss en Ride op de kleine parkeerplaats bij Haackey 
- Ieder kind neemt zijn/haar eigen bidon mee 
- Clubhuis is in principe dicht. De kleedkamer van Dames thuis is open voor sanitaire voorziening, maar dit willen wij zo veel mogelijk beperken 
- Daarnaast is er desinfectiemiddel aanwezig en doet het jeugdbestuur hun uiterste best om alle attributen coronaproof te houden. 


Hopelijk hebben wij jullie voldoende ge├»nformeerd, bij vragen kunt u ons mailen naar [email protected] Of stuur ons een DM op Instragram/Facebook.

Met sportieve groet, 

Het jeugdbestuur

 

Bijlage