Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
TC April
20

Bericht van Frank namens de TC

Nieuws afbeelding
Beste Haackeyhelden, 

Na een korte radiostilte willen wij jullie graag informeren over de lopende zaken bij de technische commissie van Haackey. Achter de schermen hebben wij namelijk niet stilgezeten. Zo hebben wij afgelopen zaterdag onze interne jeugdcompetitie afgerond en zijn wij aan het inventariseren voor mooie vervolginitiatieven. Daarnaast heeft Paul Edwin in samenwerking met onze trainers zich geweldig ingezet om met alle coronamaatregelen toch altijd een passend trainingsschema voor jong en oud op te zetten. Ook zijn wij blij te zien dat de senioren zich ook weer fanatiek inzetten, zelfs al op vroege tijden in het weekend! Kortom: wij zijn onze leden én vrijwilligers ontzettend dankbaar voor de flexibele houding in deze periode. Wij kijken vol optimisme naar komende maanden.

De teamindelingen van volgend seizoen 
Gedurende deze periode van het jaar zijn wij altijd druk bezig met de teamindelingen van het volgende seizoen 2021-2022. De teamindelingen zijn misschien wel de lastigste opgave en kennen elk jaar weer een uitdaging. Om de indelingen zo goed mogelijk aan te vliegen, willen we dit jaar ons nog meer focussen op een gezamenlijk proces. We hebben de inzichten van elkaar hard nodig, helemaal nu we gezamenlijk relatief minder op de club zijn geweest. Bij een gezamenlijk proces moet je denken aan het actief betrekken van o.a. de coaches en trainers bij de besluitvorming. Deze besluitvorming wordt geleid door de voorzitter TC in samenwerking met de lijncoördinatoren. Gedurende het hele jaar houden zij de spelers in de gaten, waardoor ze een mooi algeheel beeld hebben van de verhoudingen binnen onze club. Wij zijn blij om te melden dat ondertussen al een conceptindeling klaarligt. Hier hopen wij nog meer waardevolle feedback van te ontvangen.

Medio mei presenteren wij de uiteindelijke indeling middels de gebruikelijke kanalen. Mocht jij in de tussentijd nog tips hebben of wil je meedenken: je bent altijd welkom. Stuur ons een berichtje via [email protected] en dan komen we zeker met elkaar in contact. 

Tot snel op Haackey! 

Met sportieve groet, 
Frank Kersemaekers namens de Technische Commissie