Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Januari
20

CORONA UPDATE

Nieuws afbeelding

Beste Leden en ouders/verzorgers,

Wij kunnen allemaal niet wachten tot de competitie weer van start gaat en al ons geleerde kunsten in praktijk te kunnen brengen. Waar menig vijand duizelig en verbouwereerd zal achterblijven na het laatste fluitsignaal. Helaas …. nog even doorbijten……

Gelukkig doen onze trainers er alles aan om het gemis van de competitie wat te verkleinen. Nu snappen wij dat in deze tijd er spelers/leden/ouders zijn die, ondanks dat Haackey zich aan de regels van het RIVM houdt, het niet aandurven om te komen trainen. Wij begrijpen dat ook helemaal maar vragen wel om dat kenbaar te maken door het afzeggen van de trainingen in Lisa. Mocht dat niet lukken dan graag een afmelding bij trainer/coach. Trainers kunnen dan rekening houden met het aantal aanwezige spelers.

Het voelt tegenstrijdig dat kinderen niet maar school mogen maar wel naar trainingen. Na de tweede week thuislessen, kan ik ook niet wachten tot ze weer de meester het leven zuur maken i.p.v. ondergetekende. Toch zit het verschil in het buiten zijn en het binnen zitten.

Het RIVM zegt het volgende over het sporten in de buitenlucht;

"Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten".

Vanaf zaterdag of zondag zal er waarschijnlijk een avondklok als maatregel ingezet worden. Natuurlijk heeft dit gevolgen voor de trainingen. Er zal een wijziging aankomen voor teams die in "gevarenzone” zouden komen met het op tijd thuis zijn. Er wordt druk gewerkt aan een aangepast tijdelijk schema. Via de gebruikelijke media zal dit tot uw aandacht komen.

Vergeet niet de gebruikelijke maatregelen;

  • Was je je handen.
  • 1,5 meter regel toepassen.
  • Heb je klachten blijf thuis.
  • Ben je positief getest laat dit weten aan bestuur. ([email protected])
    • Wij gaan vertrouwelijk om met de verkregen informatie.
  • Geen publiek langs de lijnen tijdens trainingen en (onderlinge) wedstrijden.
  • Clubhuis is gesloten behalve de toiletten.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, wellicht nuttige tips.. of om een hockey praatje verlegen zitten…bel dan gerust naar 06-25508885.

Rest mij jullie allen, namens alle vrijwilligers en het bestuur, veel sterkte te wensen met alle beperkingen en hopelijk tot een spoedig samenzijn op de club!

Hou je Haackey!

 

Groet,

Michiel van Lochem (Voorzitter)

 

P.S Haackey heeft nog steeds dringend een penningmeester nodig!!! Voor meer informatie bel naar 06-25508885.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws