Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Januari
12

Actuele Coronarichtlijnen

Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en verzorgers. 

In dit bericht vind je de actuele coronarichtlijnen van HHC Haackey. 
Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op: 11 juni 2021

Actuele Haackey-activiteiten
Momenteel faciliteren we weer hockeyactiviteiten voor alle leeftijden. Op de website (of in Mijn Lisa) kan jij terugvinden wanneer jij training hebt. 

Algemene richtlijnen
Bij Haackey conformeren wij ons aan de richtlijnen zoals opgesteld door de KNHB. De belangrijkste is om thuis te blijven bij klachten! Zo kunnen wij ook onze trainers en teamgenoten beschermen. Daarnaast, houd zoveel mogelijk afstand van elkaar, houd je aan de hygiĆ«nevoorschriften en hockey alleen met jouw eigen stick. Wij raden jou aan om een eigen bidon mee te nemen en deze thuis te vullen. Als je het fijn vindt, kan je desinfectans meenemen. 

Toegang tot Haackey - ouders en verzorgers
We verzoeken ouders om kinderen af te zetten bij de ingang van de club. De parkeerplaats is benaderbaar. We vragen jullie, ouders en verzorgers, om niet te komen kijken tijdens de training/wedstrijden. 

Clubgebouw
Het clubgebouw is gesloten, met uitzondering van de toiletfaciliteiten. Wij raden je aan hier zo min mogelijk gebruik van te maken. Momenteel zijn we aan het inventariseren hoe we de kantine weer kunnen openen.

De trainers en begeleiders
Onze trainers en begeleiders zijn leidinggevend tijdens de hockeyactiviteiten. Bij vragen mag je altijd bij hen terecht. Ook hebben zij de bevoegdheid om jou naar huis te sturen, indien je toch klachten hebt. 

Wij hopen op deze manier veilig te kunnen hockeyen! Denk aan elkaar, respecteer elkaar en gebruik je gezonde verstand. Tot snel en blijf gezond.