Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
TC November
24

Wanneer start de competitie weer?

Nieuws afbeelding Door de maatregelen van begin november zag de KNHB zich genoodzaakt om de zaalcompetitie én de midwintercompetitie te schrappen van de agenda. De KNHB vindt het belangrijk aan te geven nog altijd voldoende mogelijkheden te zien om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de uitgestelde reguliere competities op te pakken en uit te spelen. Om verenigingen en hockeyers inzicht te geven in de mogelijkheden die er, afhankelijk van toekomstige overheidsbeslissingen, zijn, delen ze hieronder twee scenario‚Äôs.

Scenario 1: starten met competities in januari
De competities die in de herfst zijn gestaakt, zullen worden opgepakt, uitgespeeld en afgerond voordat in maart de 2e helft van het reguliere seizoen start.
Dit geldt overigens niet voor de Hoofdklasse Dames en de Tulp Hoofdklasse Heren, die competities hebben weer andere regels en voorwaarden en vallen buiten dit scenario.

Scenario 2: starten met competities in februari
Mochten we niet in januari kunnen beginnen, maar wel in februari, dan is het aantal speeldagen tot en met einde seizoen in dat geval minder groot en hierdoor bestaat de kans dat met name bij de jeugd aanpassingen in het competitieformat noodzakelijk zijn. De KNHB houdt dit uiteraard goed in de gaten.

Lees verder.....