Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Wedstrijdsecr. Jeugd November
4

Arbitrage/spelbegeleider clubcompetitie

Beste leden,

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al gelezen hebben start a.s. zaterdag 7 november de clubcompetitie. Om deze in goede banen te leiden hebben wij hulp van iedereen nodig, zo ook scheidsrechters uit de junioren- en seniorenlijn voor de juniorenwedstrijden en spelbegeleiders uit de A en B-jeugd voor jongste jeugd wedstrijden.

In deze periode proberen wij voornamelijk onze onervaren scheidsrechters op te leiden. De onervaren scheidsrechters zullen bij de wedstrijden van de junioren zoveel mogelijk ingepland worden met een scheidsrechter die meer ervaring heeft. Voor de wedstrijd, in de diverse rustpauzes en na de wedstrijd is er natuurlijk even de gelegenheid om e.e.a. te bespreken. Met deze opzet hopen wij voor de evt. 2e seizoenshelft een groter bestand actieve scheidsrechters te hebben voor op het grote veld.

Voor de leden uit de A & B-jeugd zonder scheidsrechterskaart:

Jullie hebben nog geen kaart, maar worden wel ingedeeld voor de jongste jeugd wedstrijden als spelbegeleider. Dit houdt in een wedstrijd "begeleiden". Je hoeft bijv. niet voor elke shoot te fluiten, spelplezier bij de jongste jeugd staat namelijk voorop. Vooraf kunnen aan de coach/manager en/of de aanwezige jeugdcommissie vragen gesteld worden en zij zullen jullie verder op weg helpen. Daarnaast hebben jullie nog geen fluit, maar wij zorgen dat er "nieuwe" fluitjes klaar liggen in de dameskleedkamer waar ook de toiletvoorziening in deze periode is. Probeer bij eventueel benodigde vervanging een teamgenoot te vinden. Tevens zullen jullie coaches geïnformeerd worden over het inzetten van jullie als spelbegeleider.

Voor de seniorenleden:

Wij hopen dat jullie begrijpen dat er hulp benodigd is om onze jeugd wedstrijden te laten hockeyen. Zeker in tijden als deze verwachten wij dat het clubgevoel ook naar boven komt. 

Vandaag, 4 november worden de scheidsrechters bekend voor a.s. zaterdag 7 november. Voor de overige weekenden proberen wij uiterlijk een week van te voren de indelingen rond te hebben daar dit een flink puzzel betreft.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdsecretariaat Haackey