Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur November
3

Noodoproep - Penningmeester gezocht!

Nieuws afbeelding
Per februari 2021 zal onze financiĆ«le administrateur zijn taken neerleggen. Dit betekent dat wij met extreme urgentie op zoek zijn naar een Penningmeester voor onze hockeyclub. 

WANTED - Penningmeester: onze Haackeyheld met de gouden rekenmachine

Binnen het bestuur is de penningmeester de baas van het geld: hij/zij bewaakt, controleert en beheert ons verenigingsgeld. Denk hierbij aan het opmaken van de jaarcijfers, begroting, toekennen van budgetten, adviseren van investeringsplannen, etc.! Hoe jij deze vrijwilligerstaak precies invult, is aan jou (of jullie?)! Er zijn mogelijkheden genoeg - alles is bespreekbaar. Het bestuur denkt graag mee over jouw invulling.

"Een penningmeester vervult de functie van de persoon die de financiĆ«n van een vereniging, stichting of commissie beheert. De penningmeester wordt ook wel thesaurier, schatbewaarder, fiscus, kassier of quaestor genoemd". 

Wil jij Haackey uit de brand helpen en daarbij de gave clubplannen van de toekomst met ons waarmaken? Zie jij het wel zitten om onze schatbewaarder te worden?! Dan is dit hét moment om met ons in contact te komen over de activiteiten van de penningmeester en hoe jij ons kan ondersteunen! 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
Michiel van Lochem 
Voorzitter HHC Haackey

We hebben jou écht nodig!

Reacties

img

Michiel van Lochem

3-11-2020 @ 20:49:49 |Je kan míj ook bellen op 06-25508885 !

Reageer op het nieuws