Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events Oktober
5

Jouw stem is geld waard | Rabobank ClubSupport 2020

Nieuws afbeelding

Stem op Haackey! Rabobank Clubsupport 2020
Dit jaar stelt de Rabobank €120.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij onze bank bankieren. Ben jij lid van de Rabobank (Enschede-Haaksbergen)? Dan bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom, jouw stem is geld waard! Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag van 2000 euro binnen gesleept. In deze tijden (en met onze waterveldplannen) kunnen wij extra financiële ondersteuning als club extra goed gebruiken!

Cool! Hoe doe ik dat? 
Rabobankleden vanaf 12 jaar mogen vijfmaal stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Dus naast Haackey kan jij ook andere verenigingen supporten!
- Ga naar www.rabobank.nl (of de APP) en log in met jouw accountgegevens
- Klik op ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’. Nog geen lidmaatschap? Meld je hiervoor gratis aan als je wilt meebepalen over de winstverdeling van de Rabobank. Als je dit hebt voltooid vind je het kopje 'Rabo ClubSupport' en kan jij stemmen op onze club (en jouw andere favorieten!).
- Bel je oma, opa, vrienden, buren, oom en tante en overtuig ze om ook op Haackey te stemmen!

Waarom Rabo ClubSupport?
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Belangrijke deadlines:

  • 5 t/m 25 oktober is de stemperiode voor Rabobank leden
  • 1e week van november: Finaleweek

 

Alle informatie rondom de Rabobank Clubsupport vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Heb je vragen of extra ondersteuning nodig? Laat het ons weten via [email protected]