Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Zaalhockey September
28

Afgelasting Haackey Zaalhockeyseizoen 20/21

Nieuws afbeelding
Ieder jaar steekt onze zaalhockeycommissie veel tijd in de organisatie van de zaalcompetitie. Wat hebben we dan een lol met al het publiek, het snelle spel en de nieuwe tactieken. Wij zaalhockeyen in twee competities: een deel via de KNHB en een deel in Twente, via TVO (Twents Verenigings Overleg). 

Gezien de huidige situatie met het coronavirus zijn er veel uitdagingen in de organisatie van de zaalhockeycompetitie. Zo hebben wij in Haaksbergen beperkte zaalruimte voor training en wedstrijden, is er een erg laag zaalhockey-animo vanuit clubs in de regio, zijn de coronaregels in de toekomst erg onvoorspelbaar en gaat het zaalhockeyen gepaard met een financieel plaatje, zowel voor de club als onze leden.

De KNHB heeft nog geen besluit genomen over het mogelijk aflasten van de zaalcompetitie, waar de TVO deze besluitvorming aan de clubs in de regio overlaat. Na het afwegen van alle uitdagingen en daarbij vergeleken het hockeyplezier én de spelersveiligheid, heeft Haackey besloten geen deel te nemen aan de zaalhockeycompetitie, beide TVO en KNHB, ongeacht het landelijke besluit van de hockeybond.

Wij zijn erg teleurgesteld dat we dit seizoen niet deel kunnen nemen aan het zaalhockeyseizoen. Daarom zijn wij erop gebrand om komende winter een alternatieve competitie, trainings- of andere vorm van hockeysport aan te bieden aan onze leden. Wij gaan ons beramen over een leuke invulling, in wat voor vorm dan ook. 

Wij willen onze vrijwilligers danken voor de tijd die ze hebben gestopt in het analyseren van de mogelijkheden van de zaalhockeycompetitie en dagen iedereen uit om ons te ondersteunen in een leuke alternatieve activiteit voor komende winterperiode. 

Wil jij Haackey ondersteunen? Meedenken aan een supergave competitie? Of een spectaculair toernooi neerzetten? Meld je dan bij [email protected] en wij gaan dat samen realiseren!

We rekenen op jouw hulp, want Haackey zijn we samen! #Haackeyhelden. 

Met sportieve groeten, 

het Bestuur