Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Juni
1

Frank Kersemaekers start als Voorzitter TC

Nieuws afbeelding

Het bestuur is ontzettend verheugd om mee te delen dat vanaf heden Frank Kersemaekers zal toetreden als Voorzitter TC! Ook zien wij graag Frank aanschuiven bij het bestuur. De eerst volgende ledenvergadering zal Frank worden voorgedragen. Met Frank als kapitein aan het roer van onze TC-commissie hebben wij het volste vertrouwen in een sportief Haackey en een succesvol (volgend) seizoen(en)!


Even voorstellen: Frank Kersemaekers

Mijn naam is Frank Kersemaekers en ik ben door het bestuur gevraagd om hoofd TC te worden. Na enige uitleg over wat de bedoeling is, ben ik zeer gemotiveerd om deze taak op mij te nemen. Dat is niet voor het eerst, want al eerder nam ik plaats in de TC. 


Ik ben getrouwd met Miranda en samen hebben wij een zoon Tim (18), die voetbalt bij de Bon Boys, en een dochter Sara (13), hockeyend in meisjes c2. Verder heb ik een passie voor BBQ-en. Mijn studie heb ik genoten op het CIOS in Heerenveen alwaar ik de richting van de zorg gekozen heb. Op het CIOS heb ik ook mijn trainersdiploma A gehaald. Na mijn studie heb ik eerst 3 jaar als sportinstructeur bij defensie gewerkt en ben nu net 25 jaar werkzaam als bewegingsagoog bij de Twentse zorgcentra locatie De LosserHof. Ik probeer daar mensen met een verstandelijke beperking "in beweging” te krijgen in de gymzaal of het zwembad. 


Zelf ben ik begin jaren 70 begonnen met hockey bij Haackey, toen nog op de velden aan de kortenaerstraat/trompstraat, nu een woonwijk. Sportieve hoogtepunten voor mij waren de landskampioenschappen voor clubteams met de jeugd van DKS en selectie voor Oost-Nederland. Verder bewaar ik mooie herinneringen aan de kampioenschappen met heren 1 van Haackey, het kampioenschap van Dames 1 en het toernooi op Isle of Man dat met ruim 120 teams wel een heel bijzondere hockeytrip is geweest. Naast mijn werkzaamheden heb ik in het verleden ook jarenlang met groot plezier training gegeven aan met name de standaard teams (Heren en Dames). Door blessures speel ik zelf niet meer, toch voel ik mij wel sterk verbonden met veteranen A en coach ik nu Haackey Dames 1.


Tot ziens op Haackey. 


Wij wensen Frank veel plezier en succes! 


Heb jij vragen voor Frank of voor onze TC? Dit kan via [email protected] 

Reacties

img

Lisanne Verhoeven

1-6-2020 @ 13:01:19 |Super Frankie! Succes!

img

Frank Kersemaekers

1-6-2020 @ 14:18:14 |Maak er wat moois van Frank

Reageer op het nieuws