Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Mei
17

Samen sterk - Haackey verwelkomt de volleyballers van Havoc!

Nieuws afbeelding

Vanaf aanstaande maandag 18 mei verwelkomen wij de volleyballers van Havoc! 


In verband met de corona-maatregelen mogen de Haaksbergse volleyballers van Havoc (nog) niet in hun eigen sportzaal trainen. Zij zochten een geweldige plek in de openlucht om te kunnen volleyballen.. en waar beter, dan bij ons op Haackey. Hierom zijn afgelopen week de vrijwilligers van Havoc en Haackey met elkaar aan de slag gegaan om elkaar te ondersteunen en met mooi resultaat: de volleyballers gaan weer starten met hun trainingen op het grasveld bij Haackey! 


Op het open grasveld naast KG Links staan nu drie volleybalvelden van Havoc, zodat de volleyballers in de buitenlucht kunnen starten met de trainingen. Deze trainingen zullen elke (werk)dag plaatsvinden tussen 16u en 21u, waar in de komende tijd wordt gekeken of zij ook in het weekend ons komen vergezellen. De volleyballers krijgen een eigen privé-fietsenstalling op het grasveld, zodat we niet met elkaar in contact hoeven te komen. Wel mogen zij (bij uitzondering) gebruik maken van onze faciliteiten, zoals het toilet. 


Veiligheid voorop! #veilighaackey

De vrijwilligers van Havoc hebben een goed protocol opgezet, welke aansluit bij die van Haackey, om alle trainingen veilig te kunnen aanbieden en ook rekening te kunnen houden met onze leden. Let op elkaar, help elkaar en geniet van onze sporten!


Laten wij de volleyballers met open armen ontvangen.


Havoc, welkom!


Heb jij vragen of wil je meer informatie? Dat kan, via [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws