Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Mei
4

6 mei starten de jeugdtrainingen: informatie, richtlijnen én coördinatie

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders/verzorgers, trainers en vrijwilligers, 


6 mei is het zover: we gaan weer trainen! Dit gaan we als stapsgewijs opbouwen om een zo veilig mogelijk hockeysport aan te kunnen bieden. Vooralsnog gaan we dit doen met uitsluitend onze eigen leden.


Om te beginnen

Een must-read vóór dat jij op de training komt, is het "Houd je Haackey”-protocol, welke je kan vinden in de bijlage. In deze bijlage staan ook extra informatieprotocollen voor ouders, trainers en sporters van het NOC*NSF, die wij aanhouden. 


Trainingsinfo

Ieder team krijgt de mogelijkheid om één keer in de week te trainen. Het aangepaste trainingsschema kan je vinden op haackey.nl of in onze APP. Bekijk goed op welk veld jij training hebt in verband met de looplijnen en wachtplekken bij de velden. De keeperstrainingen willen we z.s.m. ook weer oppakken, toch ligt hier nog wat extra organisatie (bekijk de "Houd je Haackey” voor meer info). Hierover zullen de keepers snel een mail ontvangen.


Let op: trainers, jullie zullen nog een extra handleiding krijgen met betrekking tot de trainingen van de trainingscoördinator.


Haackey-coördinatoren

Onze eigen club-handhavers. Om de training goed te organiseren zijn wij op zoek naar coördinatoren. Je ontvangt/ begeleidt teams naar de training, ziet er op toe dat iedereen zich aan de regels houdt en helpt bij het materiaal reinigen.


Voor de maandag, dinsdag en donderdag zoeken wij nog 2 personen per shift van 16.45 tot 18.45u en van 18.30u tot 21.00u. Het zou top zijn als we wekelijks op je kunnen rekenen, maar een stand-by positie is ook altijd welkom. Indien je wil helpen, stuur ons een mail naar [email protected] of een appje naar Mirte van der Holst via 06-11496353. 


Haackey is klaar om weer terug het veld op te gaan! Stapsgewijs, verantwoord én sportief #veiligHaackey. 


Lees voordat je op de training komt ons Haackey-protocol door!


Tot snel op onze club.


Met vriendelijke groeten, 


Het bestuur 

Bijlage