Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Jeugdcommissie Maart
10

Meld je aan voor de Shootout Clubkampioenschappen op 19 april!

Nieuws afbeelding

Shoot-out clubkampioenschappenZondag 19 april 2020 vanaf 10:30u. 


Op zondag 19 april organiseert HHC Haackey voor de 6e keer het Shoot-out Clubkampioenschap voor de A t/m D jeugd! De gelegenheid om je te bewijzen in shoot-outs! Wie weet ben jij straks wel de beste keeper óf aanvaller! De winnaars krijgen naast de welverdiende eer, respect én fraaie prijs ook nog een automatische plaatsing voor het districts-kampioenschap! Hoe gaaf is dat? 

 

Inschrijven

Speel je in een Haackey-elftal (A-D) en ben je medio juni 2020 nog geen 18 jaar? Schrijf je dan direct in (deadline: 10 april) door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw naam en team!


En wat nou als ik win?!

Twee jongens, twee meisjes, één keeper en één keepster kunnen zich plaatsen voor het districtskampioenschap. Hier kunnen jullie strijden om een plek bij de NK Shoot-out finaledag. Meer informatie hierover is op de website van Hockey.nl te vinden. 


Heads-up!

Het gloednieuwe jeugdbestuur is druk in de weer om ook dit jaar van onze Shoot-outs een groot succes te maken. In de loop van de tijd zullen wij jullie op de hoogte houden over de Shoot-outs via onze Facebook, Instagram & website! Houd deze dus in de gaten! 


We zien je graag op 19 april! 

 

Met sportieve groeten, 

Het Jeugdbestuur 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws