Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Algemeen September
9

Dinsdag 17 september 18.15-19.30: bitjes op maat!

Nieuws afbeelding

Op dinsdag 17 september van 18.15 - 19.30u kan jij op HHC Haackey jouw bitje op maat laten maken. Dit wordt verzorgd door de tandtechniekspecialisten van Protheva, die alleen deze dinsdagavond de bitjes kunnen aanbieden voor maar een 30,00 euro. De bitjes zijn voor alle leeftijden! 


Je hoeft je van te voren niet aan te melden en kan gewoon bij HHC Haackey de kantine binnenlopen. Hier staat een leuk team klaar om jou op te vangen en het bitje aan te meten. 


Hoe zien de bitjes eruit? 

De bitjes zullen precies worden aangemeten op jouw gebit. Dit betekent dat ze beter passen in je mond en je comfortabel zult hockeyen. Het bitje is transparant van kleur en zal zelfs jouw naam dragen. Hoe handig is dat!

 

Wat vinden clubgenoten van het bitje? 

  • Femke Eijsink (Dames 2): Beste hockeyaankoop ooit! Geen last van je bitje tijdens het hockeyen door de ideale pasvorm.

  • Steven Alferink (Heren 1): Een bitje op maat zit gewoon heel lekker dan een bitje dat je zelf met heet water vormt, daarnaast is het ook een stuk veiliger omdat het beter om je tanden zit. 

  • Madelief van Rooijen (Dames 1): Ik vind het super prettig dat mijn bitje mijn naam draagt. Zo vind ik hem altijd terug.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws