Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Mei
22

Shootout District Kampioenschappen: Haackey-Helden leveren geweldige prestatie

Nieuws afbeelding Shootout Districtskampioenschappen: Haackey-helden leveren geweldige prestatie

Afgelopen zondag mochten onze Shootout clubkampioenen ons vertegenwoordigen bij de districtskampioenschappen. Hierbij is onze topper Elike de Boer Shootout Koningin Noord-Oost Nederland geworden (wat betekent dat ze de districtskampioenschappen, net zoals onze clubkampioenschappen, heeft gewonnen!!) en heeft zich daarmee geplaatst voor het Nationale Shootout Evenement in Amstelveen, net als Tieme Zegelink die de zesde plek wist te veroveren in de jongenslijn. Ook hij gaat Haackey representeren in de nationale kampioenschappen! Ontzettend gaaf!


Wij wensen onze helden heeeeel veeeeel succes op de nationale kampioenschappen in Amstelveen op 23 juni en bedanken ook zeker onze toppers Bo, Romy, Roderik & Casper voor hun geweldige prestaties bij de shootout kampioenschappen 2019! 


Haackey is trots op jullie!


Op onze Facebook & Instagram kan je meer foto's bekijken van onze toppers! Vergeet ons niet te volgen: we posten hier regelmatig het laatste nieuws, leuke foto's van onze Haackey-Helden en updates over de evenementen van Haackey.