Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events Mei
18

Haackey by Night D&C-jeugd op 22/23 juni 2019

Nieuws afbeelding

HHC Haackey presenteert: Haackey by Night D&C-jeugd op 22/23 juni 2019

Van zaterdag 22 juni op zondag 23 juni wordt de jaarlijkse Haackey by Night georganiseerd voor alle jeugdleden van de D&C-jeugd. "Haackey by Night” zegt het al wel een beetje… een middag met een hockeytoernooi, spelletjes en veel gezelligheid, waarbij de jeugdspelers een avond overnachten op het terrein van HHC Haackey.


Een ontzettend groot spektakel, waarbij veel komt kijken. De kinderen nemen namelijk hun eigen tent mee, die ze mogen opzetten op het terrein van Haackey. ‘s Middags beginnen we met een spannend hockeytoernooi, waarbij wij richting de avond gezamenlijk met elkaar eten en meedoen aan een leuk avondprogramma vol spanning, teambuilding en gezelligheid! Na een overnachting op Haackey, zal op zondagochtend een lekker ontbijt klaar staan, waarna wij vervolgens de (halve-)finales gaan spelen! Rond het middaguur zal het evenement zijn afgerond en zullen de toernooi-winnaars uiteraard worden gehuldigd.

Opgeven voor de Haackey by Night vóór 8 juni 2019 via:

naam + teamnaam naar [email protected]


Haackey by Night gaat gepaard met een strakke planning en verantwoordelijke commissie. Wij, Margot Schothuis, Willeke van Lochem, Marjolein Croonen en Mirte van der Holst zorgen ervoor dat de kinderen een gezellige avond hebben onder leiding van een verantwoordelijk team. Veiligheid en gemoedelijkheid staat voorop.


Om jullie een totaalbeeld te geven, kan je onderaan deze mail een planning vinden van Haackey by Night en de daarbij komende kosten van 5 euro per deelnemer.


Wij hopen er met z’n allen een geweldige avond van te maken! Heb je vragen? Stel deze gerust via [email protected].


Tot dan!


Met vriendelijke groeten,

De jeugdcommissie


Willeke van Lochem

Marjolein Croonen

Mirte Van der Holst

Margot Schothuis (voorzitster)


 


 


HHC Haackey presenteert: Haackey by Night D&C-jeugd op 22/23 juni 2019

Planning:

De tenten moeten zaterdag 22 juni om 15:00 opgezet zijn, zodat wij om 15:30 kunnen starten met een spannend hockeytoernooi. Vervolgens gaan wij gezamenlijk avondeten en is er ruimte op HHC Haackey om te douchen. Na het avondeten volgen er verschillende activiteiten, die voor nu nog een verrassing blijven. De lichten gaan rond 23.30 uit, waarbij wij de volgende ochtend op tijd starten met een ontbijt om 9.00. Dan houden we de (halve-) finalerondes van het hockeytoernooi. Uiteraard zijn alle ouders van harte welkom om onze toppers aan te moedigen!

Kosten:

De kosten zijn 5 euro per persoon. Voor dit bedrag kunnen wij de kinderen van een lekkere avondmaaltijd en ontbijt voorzien. Heb je allergieën? Laat het ons weten!

Regels:

-      Voor 15:00 is de tent opgezet

-      Slapen doe je in je eigen tent: jongens en meiden gescheiden

-      De kleedkamers zullen ’s nachts dicht blijven: hier kan niet worden overnacht door de kinderen (mits slecht weer)

Wat je mee moet nemen::

-      Tent: de enige voorwaarde aan de zelf-meegebrachte tent is dat deze volledig gesloten moet kunnen worden. Partytenten zijn niet voldoende.

-      Luchtbed, slaapzak en kussen

-      Douchespullen en (normale) kleding voor in de avond

-      Hockeykleren, bitje, scheenbeschermers en stick

-      Pyjama + lekker warme kleding

Nog vragen? Stel ze gerust via [email protected].

Wij zoeken ook vrijwilligers! Wil jij helpen? Laat het ons weten!

Wij hopen jullie zaterdag 22 juni allemaal te zien op Haackey by Night!