Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Januari
5

Van de Voorzitter

Nieuws afbeelding

Beste Ere-leden, leden van verdiensten,  leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers,

Spitter, Spetter, Spater... lekker hockeyen op water!

Vanavond de geplande nieuwjaarsborrel met daarin de aftrap van de sponsoracties voor het te leggen/financieren van het waterveld. Voor deze borrel is er een kwartier ingepland voor een woordje van de voorzitter. Helaas ben ik vanavond verhinderd en zal het voorwoordje ingevuld worden met het overige fantastische programma van de activiteiten commissie. Via deze weg (i.p.v. het voorwoordje) jullie erop wijzen dat alle medewerking gevraagd wordt om een optimaal resultaat te krijgen ten behoeve van het leggen van het veld. Er staat op de club een ideeĆ«nbusje en wij hopen dat deze aan het einde van de avond vol met plannen zit om extra gelden te winnen voor het veld.

De kleedkamers zijn aan renovatie toe en zoals het er nu voor staat zullen deze kosten in de ALV ter goedkeuring moeten komen van de leden. Misschien zijn er leden of ouders die een steentje willen bijdragen in de kosten of werkzaamheden deze vrijwilligers of gulle gevers kunnen zich melden bij mij ( [email protected]  of 06-25508885 ).

Verder nieuws... : Mirte van der Holst zal aansluiten bij het bestuur en is verantwoordelijk voor PR/communicatie en marketing. Het bestuur is blij dat ze heeft toegezegd en zien nu al mooie resultaten!

Weet u nog niet wat u op de laatste zaterdag van de vakantie moet doen....kom dan naar Haackey. De activiteiten commissie heeft echt uitgepakt!!! Aanvang 20 uur!!

Veel plezier vanavond en de allerbeste wensen voor 2019!

Groet.

Michiel van Lochem

Voorzitter

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws