Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Sponsorcommissie Mei
7

Verslag Districtkampioenschappen NK Shoot-out 2018

Nieuws afbeelding

Op een prachtige zondagmiddag 6 mei werden de NK Shoot Out Districtskampioenschappen Noord en Oost Nederland gehouden.

Namens Haackey namen deel de spelers Elike de Boer, Linde Lankheet, Jort van de Sanden en Tieme Zegelink en als keepers deden Lise Visschedijk en Gerben Kempenaar mee.

Elike plaatste zich na de eerste ronde meteen voor de halve finale, de anderen moesten nog verder strijden in de herkansingsronde. Linde wist zich via die herkansing, knap te plaatsen voor de halve finale. Ondanks mooie scores van onze spelers en dito reddingen van de keepers, waren de andere Haackey spelers en keepers uitgeschakeld na de herkansingsronde.

Elike en Linde zaten samen in dezelfde halve finalepoule en moesten strijden met hun tegenstanders om de 3 tickets voor de finale. Beiden deden dit uitstekend en ze plaatsten zich gedecideerd voor de finale. In de finale had Elike wat meer moeite om het doel te vinden, Linde maakte het echter super spannend en stond na de reguliere shootouts gedeeld eerste. In de sudden death wist haar tegenstandster het doel beter te vinden en daarom moest Linde genoegen nemen met een zeer verdienstelijke 2e plaats!

Als kers op de taart mogen Elike en Linde meedoen aan de Landelijke Finale  op 24 juni in Breda en dit is dan een side-event van de Champions Trophy.

Alvast veel succes!!

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws