Contact


hockey
Adres clubhuis
HHC Haackey
Sportpark Groot Scholtenhagen Scholtenhagenweg 40 d
7481 VP Haaksbergen
053 - 5722464


Secretariaat
Postbus 258
7480 AG Haaksbergen
[email protected]
terug naar vorige scherm
6-1
Van de Voorzitter

Allereerst wens ik namens het Bestuur alle ereleden, leden van verdienste en leden/ouders/verzorgers een sportief en gezond nieuw jaar.

Al jaren is de opkomst van de Nieuwjaars borrel laag . Dat is ook de reden waarom wij gemeend hebben om hier een andere invulling aan te geven. Vorig jaar allereerst de Pub quiz, deze werd goed bezocht en ik mag gerust zeggen dat het op die besneeuwde dag met code geel een geweldige avond was. Vanavond staat het nieuwjaarsfeest, georganiseerd door Dames 1, 2, 3 en Heren 1, op het programma. Aangezien deze avond weinig ruimte geeft voor een voorwoord, zal ik het middels dit schrijven doen.

Na een jaar deel uit te maken van het bestuur van Haackey kan ik gerust zeggen dat mijn respect voor vrijwilligers alleen maar gegroeid is. Als voorzitter zie ik, dat zonder deze vrijwilligers Haackey niet kan functioneren en draait op een paar maar zeer actieve leden/ouders. Het vinden van meer vrijwilligers is moeilijk, mede door alle volle agenda’s, echter zal het noodzakelijk zijn voor een ieder om een steentje bij te dragen. Hierdoor kunnen wij ook de kosten laag houden en Hockey betaalbaar maken voor iedereen. Daarbij maken velen handen licht werk. Dus als u ook een bijdrage kan leveren, neem dan contact op met het bestuur ([email protected]) uw inzet is meer dan welkom.

Henk de Wever heeft besloten om zijn werkzaamheden als penningmeester naast zich neer te leggen. Wij zijn zeer dankbaar voor het feit dat hij het huidige bestuur op weg heeft geholpen. Henk is al ontelbaar lang en vaak penningmeester van Haackey geweest en van zijn kennis hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Henk had een duobaan met Rob de Boer. Rob neemt alle taken waar behalve de ondersteuning in het bestuur. Daarom zoekt het bestuur een

Vacature; PENNINGMEESTER

Voor meer info; [email protected] of 06-25508885

Wij hebben gemerkt dat de overgang van een betaalde fulltime trainer naar trainers ingezet vanuit eigen gelederen wat stroef is verlopen. Het was noodzakelijk om deze wisseling te maken om dat de kosten niet meer te dragen waren. Het aantal beschikbare trainers en de daarbij horende kwalificaties moeten passen bij de teams en de uren die zij inzetbaar zijn. Nog is de TC zoekende naar trainers die voor een vergoeding onze jeugd willen opleiden. Haackey is bereid om deze trainers ook op te leiden. Voor leden een mooie kans om hockeyspel en -inzicht verder te ontwikkelen. Zelf heb ik veel profijt gehad van deze cursus en heeft het mij een betere hockeyer gemaakt (al zullen er enige zijn die dat tegenspreken 😉)Indien je interesse hebt mail of bel dan met een TC lid. Deze gegevens staan op de Haackey site ([email protected]).

In 2017 hebben wij ook problemen gehad met de ketel en helaas moest deze vervangen worden. De bijkomende kosten waren natuurlijk niet verwacht. Gelukkig hebben wij dit door besparende keuzes kunnen dekken. Sponsoren zijn erg belangrijk om incidentele, maar ook vaste lasten te kunnen dragen. De Albert Heijn actie heeft ons als Haackey ongeveer € 400,- opgeleverd en alle goodies worden binnenkort uitgeleverd. Graag horen wij ook van leden waar kansen liggen. Heeft u zelf een instelling/bedrijf die graag exposeert op de mooie velden van haackey en draagt u graag bij? Neem dan contact op met [email protected]of bel met Roelf Molenveld.

Voor de toekomst zal het een vraagstuk zijn wat te doen met de velden van Haackey. De velden zijn nog prima bespeelbaar, echter is er binnen de hockeywereld een verschuiving gaande waarin verenigingen, zowel landelijk als regionaal, investeren in watervelden. Om op deze velden goed uit de verf te komen wordt een andere techniek, maar ook tactiek van de spelers gevraagd. Nu verenigingen om ons heen ook hard aan de weg timmeren om dergelijke watervelden te realiseren of het aantal watervelden uit te breiden, ziet het bestuur de noodzaak om de haalbaarheid van een dergelijke investering binnen Haackey te onderzoeken. Gezien de flinke investering bij een vervanging van een zand- of een eventuele upgrade naar een waterveld is het bestuur voornemens om hiervoor een commissie in het leven te roepen. Wat hebben wij nodig; financieel specialisten, sluwe inkopers en ervaringsdeskundigen (hockeyers). Draagt u graag een steentje bij, neem dan contact op met Michiel Zilverschoon ([email protected]).

De sloot is dicht……vele teleurgestelde kinderen waaronder mijn zoon. Lekker spelen in de modder en dammen bouwen is over….. Nu was het vorig bestuur al van plan om een speelplaats te realiseren voor kinderen. Deze gedachte nemen wij graag over en hebben inmiddels al een potje gemaakt. Echter zal het potje groter moeten worden. Wij hebben nu ongeveer € 3000,- gespaard en helaas is dit nog niet genoeg. Aangezien het speelplaatsje op "openbare” grond staat zal het moeten voldoen aan vele certificaten en richtlijnen. Streefbedrag zal ook ongeveer € 6000,- zijn. Met behulp van sponsoren en een gift van leden zal dit zeker haalbaar moeten zijn. Heeft u ideeën of wilt u uw bijdrage leveren aan dit speelproject, neem dan contact op met ondergetekende ([email protected] of 06-25508885).

Namens het bestuur wil ik, scheidrechters, coaches, trainers, clubshop dames, aanvoerders, commissieleden, bardienstvrijwilligers, klussers en ieder ander die zich inzet voor de club, hartelijk bedanken. Ik hoop dat wij ook in 2018 op jullie inzet kunnen rekenen.

Tot vanavond 20:30 Haackey! 

Namens het Bestuur, met sportieve groet, 

Michiel van Lochem

Voorzitter H.H.C. Haackey

.

 

 

 

 Bijlage: 2018 van de Voorzitter.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

BAS


(% bezetting bar)

Recente verslagen


Nog geen verslagen.

Clubprestaties


overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: %

Clubcompetitie


1. Jongens D1
2. Meisjes D1
3. Z-Jongens D1
4. Meisjes C3
5. Meisjes C1
hele clubcompetitie..
Get it on Google Play