Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsor

Exite ICT

Exite ICT


Lees Meer

Organisaties in staat stellen om hun ongekende vermogens te realiseren.

Doen wat je vooraf niet mogelijk had geacht. Dat is wat ons gelukkig maakt en daarmee drijft om het beste uit onszelf te halen en voor onze klanten continu mens & technologie op succesvolle wijze in balans te brengen.
Al sinds wij in 1998 begonnen als Sigmax (en later Sigmax ICT Specialisten), bieden we in wat we doen talentvolle en gepassioneerde mensen de ruimte om zich te kunnen ontplooien en met trots te kunnen werken aan mooie innovatieve oplossingen. Aanvankelijk deden we dit als dienstverlener; later als full-service ICT-house. Sinds 1 januari 2019 opereren wij zelfstandig, onder een nieuwe naam, op een locatie passend bij onze geëvolueerde bedrijfsfilosofie.


Website
Kwaliteitsslagerij Broekhuis

Kwaliteitsslagerij Broekhuis


Lees Meer

Onze slagers streven altijd naar de allerbeste kwaliteit. We besteden veel aandacht aan de herkomst van de dieren en vinden de kwaliteit van de fokkerij en de mesterij ontzettend belangrijk. Daarnaast ligt onze focus op het welzijn van dieren, zoals het transport en de manier van slachten. Zo kunnen wij onze klanten het allerbeste vlees garanderen!”

Als familiebedrijf zijn wij al een lange tijd gevestigd in Twente en hebben daardoor goede contacten kunnen opbouwen van samenwerkende partijen als varkensmesters en poeliers. Het vlees dat u bij ons koopt is hierdoor goed bij ons bekend. De dieren hebben altijd een vrije uitloop gehad en worden op een stressvrije manier geslacht.

René Broekhuis

 


Website
Ter Avest Sport

Ter Avest Sport


Lees Meer

Ter Avest Sport is een sportspeciaalzaak waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.
Alle medewerkers hebben kennis van zaken en weten waar ze over praten.
We proberen van welke sport je ook beoefent een verlengstuk te zijn,
om ervoor te zorgen dat je nog meer plezier aan het sporten beleeft.
En hier hebben we veel voor over.
U vraagt wij draaien. En komen we er niet uit we werken goed samen met mensen die weer een verlengstuk van ons kunnen zijn.
Heb je vragen stel ze en we gaan ermee aan de slag.
Prijs is niet altijd belangrijk, zeker niet als je er later meer plezier van beleeft.
Daar doen wij het voor!!!!!
DON'T DREAM OF IT. TRAIN FOR IT.


Website
TUQR BV

TUQR BV


Lees Meer

Maak een marketing pitstop bij ons online marketingbureau in Haaksbergen, zodat je klaar bent voor poleposition. Wij willen de passie van de ondernemer vertalen in een mind-blowing ervaring voor de klant. Wees klaar voor het digitale heden, alleen dan kun je duurzame groei realiseren. Met ons team in Overijssel lanceren we winnende merken en bouwen we buitengewone (digitale) ervaringen. Wij helpen je graag verder met ieder marketing vraagstuk, onze drivers weten er alles van.


Website

Bordsponsor

Ebeling Mannenmode

Ebeling Mannenmode


Lees Meer


Website
Lansink Glas & Schilderwerken

Lansink Glas & Schilderwerken


Lees Meer

GlansGarant logo
 

GlansGarant onderhoudsabonnement

Wij zijn aangesloten bij GlansGarant, de oplossing voor Nederlanders die hun huis graag in topconditie houden, zonder hoge uitgaven ineens. Met GlansGarant sluit u een tienjarig onderhoudsabonnement af, waardoor uw huis er altijd perfect bij staat. Jaar in jaar uit.

Wij zorgen ervoor dat uw huis piekfijn in de verf wordt gezet in de kleuren die u wilt en onderhouden alles elk jaar opnieuw. En dat voor een vast bedrag per maand of jaar!

Houdt u van uw huis?


Website
Klasens Hoveniers

Klasens Hoveniers


Lees Meer

 
Klasens Hoveniers is een jong en creatief hoveniersbedrijf. Ons bedrijf richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel grote als kleine tuinen.

Klasens Hoveniers staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Daarbij moet u niet vergeten dat uw tuin het visitekaartje van de woning is maar het kan een hele zorg zijn. Voor elk budget weten wij het best mogelijke te realiseren. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame en vernieuwende oplossingen. Met onze kennis en ervaring komen wij dan altijd tot een uniek en verrassend resultaat.

Ook een bedrijfstuin is een steeds meer gezien beeld. Een goed verzorgde tuin op uw bedrijventerrein is het visitekaartje naar uw klant toe. Klasens Hoveniers biedt uitstekende mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van complete aanleg tot wekelijks of maandelijks onderhoud.

Kijk gerust eens rond op deze site om een beeld te krijgen van onze diensten en werkwijze. Wilt u een afspraak maken, meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons dan. Of vul het formulier in op www.klasenshoveniers.nl . Onze contactgegevens vindt u onderaan het scherm.

Met vriendelijke groet,
Klasens Hoveniers


Website
Brood en Banket Marcel Spikker

Brood en Banket Marcel Spikker


Lees Meer

Bakkerij Brood en Banket Marcel Spikker is een verse bakkerij uit Haaksbergen die de beste kwaliteit meel en bloem gebruikt, zodat altijd het lekkerste en meest verse brood en gebak gemaakt kan worden. De bakkers van Bakkerij Brood en Banket Marcel Spikker gaan altijd voor de best mogelijke smaaksensatie voor al onze klanten. Alle hulpgrondstoffen die wij gebruiken zijn daarbij plantaardig, dus geen bijgevoegde kleur- of geurstoffen. Eerlijk en heerlijk. Door kneedonderbreking en een lang rijsproces verkrijgt men brood met aroma en een heerlijke, echte broodsmaak! U zult het direct ruiken als u onze bakkerij uit Haaksbergen binnen stapt. Het gaat immers om deze unieke en speciale smaak. Al onze bakproducten komen direct uit onze eigen bakkerij. Dat betekent dat het geen fabrieks- of massaproduct is, want die kunt u overal kopen, maar echte en pure producten. En dat proeft u!


Website
`t Hoen Sport

`t Hoen Sport


Lees Meer

`t Hoen Sport staat al geruime tijd bekend als dé hockeyspeciaalzaak van het Oosten.
En terecht, want bij ons kunt u rekenen op de meest uitgebreide collectie hockeysticks, hockeyschoenen, kleding en accessoires.
’t Hoen Sport is voor vrijwel alle regionale hockeyverenigingen al jarenlang leverancier aan huis. Tevens mogen wij ons HSN lid noemen. HSN staat voor Hockey Specialisten Nederland en is een exclusief samenwerkingsverband tussen zestien speciaal geselecteerde hockey winkels in Nederland.
Ons ruime assortiment hockeysticks en aanverwante artikelen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen of speciaal ontworpen sticks in Limited Edition. De merken TK, Grays, Dita, Malik, Osaka, Dessi, Kookaburra, Adidas Hockey, Stag, Mercian, Indian Maharadja, OBO en Brabo vertegenwoordigen ons ruime assortiment hockeysticks, waarvan er gedurende het hockeyseizoen meer dan 700 stuks voorradig zijn! Bij aanschaf van een nieuwe stick wordt u natuurlijk bijgestaan door ons vakkundige personeel dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op hockeygebied. Bovendien krijgt u bij ons de gelegenheid om nieuwe sticks te testen in ons oefendoel. Zo weet u zeker dat de stick die u wilt gaan kopen ook de juiste keuze is.
Uiteraard weten wij dat prijs ook een belangrijke rol speelt; bij ons kunt u met de hockeyklantenkaart rekenen op 10% korting op sticks en schoenen. Onze collectie kunstgrasschoenen biedt een ruime keuze aan kwaliteitsschoenen van de merken Dita, Grays, Asics, Adidas, Princess, Le Coq Sportif en Puma.


Website
Antea Realisatie B.V.

Antea Realisatie B.V.


Lees Meer

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in fullservice-oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling en water.
 
Door strategisch denken en multidisciplinaire perspectieven te combineren met technische expertise en pragmatisch handelen, bieden we meer dan een effectieve oplossing voor de uitdagingen van onze klant: we leveren duurzame resultaten voor een betere wereld. Met ons inzicht in het heden werken we aan een betere toekomst.
 
Met meer dan 3000 medewerkers in ruim 100 kantoren in 15 verschillende landen, bedienen we klanten variërend van mondiale energiebedrijven en -producenten tot landelijke overheden en lokale gemeenten.
 
Antea Group omvat de ingenieurs- en adviesactiviteiten van Oranjewoud N.V. in Nederland, België, Colombia, Frankrijk en de VS. 


Website
Apotheek de Waag

Apotheek de Waag


Lees MeerWebsite
Beebold

Beebold


Lees Meer

volgt.......


Website
BeeBold

BeeBold


Lees MeerWebsite
Broekhuis Oost Enschede BV

Broekhuis Oost Enschede BV


Lees Meer

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto’s...! Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 800 medewerkers.

- See more at: http://www.broekhuisgroep.nl/over-broekhuis#sthash.DrgS2YwU.dpuf


Website
Burbach Makelaars

Burbach Makelaars


Lees Meer


Al twee generaties een begrip in 
Haaksbergen en omgeving

Het leven van de Burbachs en hun medewerkers staat in het 
teken van onroerend goed. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt
het makelaarsvak zo boeiend. Met plezier en gedrevenheid
verzorgen we de aankoop, verkoop of taxatie van woningen,
winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ook vastgoedbeheer,
huur- en verhuuropdrachten zitten in ons dienstenpakket.
We zijn er voor ú!
De mens achter het vastgoedobject met zijn of haar eigen verhaal.
Burbach Makelaars is up to date met de jongste ontwikkelingen,
zit bovenop de vastgoedmarkt en staat dicht bij zijn opdrachtgevers.
Onder ‘prettige begeleiding’ verstaan wij een open contact,
investeren van tijd in onze relaties en transparante dienstverlening.
Luisteren, zoeken, kijken, vergelijken. Zo gaat Burbach Makelaars te werk.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.burbach.nlWebsite
Eijssink Schoonmaakorganisatie BV

Eijssink Schoonmaakorganisatie BV


Lees Meer

Eijssink Schoonmaakorganisatie BV is al jaren een begrip in Twente, maar ook daar buiten actief in dagelijkse dienstverlening. Door onze korte communicatie lijnen en continuïteit in kwaliteit zijn we vooruitstrevend in een nieuwe norm van het totale schoonmaakonderhoud.

Samen met de opdrachtgevers stippelt Eijssink consequente lijnen uit. Continuïteit in kwaliteit verdraagt echter geen keurslijf, geen starre rechtlijnigheid.

Eijssink is meer dan alleen schoonmaakexpert. De dienstverlening staat voortdurend op scherp. Tot volle tevredenheid van de klant. Vindingrijk, flexibel, vrij van oogkleppen. Met plezier in het werk.


Website
Electro Breukers BV

Electro Breukers BV


Lees Meer

Electro Breukers is een installatiebedrijf voor het uitvoeren van al uw elektrotechnische werkzaamheden. Verder is Electro Breukers B.V. een speciaalzaak voor advies en verkoop van elektrische apparatuur, verlichting en installatie materialen.
Met ruim 75 jaar aan ervaring en circa 25 gemotiveerde medewerkers verzorgen wij graag uw elektrotechnische installatie en helpen wij u graag bij de aanschaf van elektrische apparatuur.


Website
Excent Tandtechniek Protheva

Excent Tandtechniek Protheva


Lees Meer

Protheva Tandtechniek - Protecting your Smile


Website
GWH Interieur

GWH Interieur


Lees MeerWebsite
Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have


Lees Meer

Van Tuin tot Beleving

 

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have, uw hovenier voor Haaksbergen en omstreken!

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have is een erkend hovenier uit Haaksbergen.

Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende Hoveniers vond Bart Hagmole of ten Have het de juiste tijd om voor zich zelf te beginnen. Inmiddels is hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have uit Haaksbergen een jong en dynamisch bedrijf dat al weer 10 jaar bestaat.

Door de continue groei van het bedrijf heeft Hagmole of ten Have nu de beschikking over een speciale aanleg- en onderhoud afdeling. Hierdoor is Hagmole of ten Have in staat maatwerk te leveren voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers waarbij vakmanschap en duurzaamheid altijd voorop staan.
Veel particuliere en zakelijke klanten van Hagmole of ten Have komen uit de buurt van Haaksbergen. Bekijk de website voor enkele voorbeelden van projecten.

Haaksbergen ligt op een kleine afstand van veel plaatsen in Twente en de Achterhoek , daarom bespreken wij altijd graag uw wensen en bevindingen, over welk vakgebied dan ook, in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.


Website
Hulshof Olie

Hulshof Olie


Lees Meer

Hulshof Mobiliteit Service levert duurzame en innovatieve totaaloplossingen voor de zakelijke- en particuliere- markt in drievakgebieden, te weten Oliehandel, Tanken en Wassen. Hulshof Mobiliteit Service onderscheidt zich door jarenlange kennis en ervaring, staat zeer dicht bij haar klanten, hanteert een hoge servicegraad, levert maatwerk en kan dankzij de platte organisatiestructuur goede kwaliteit tegen scherpe prijzen leveren. Kom langs op één van onze locaties en ervaar het zelf.


Website
Johan Bos Keukens

Johan Bos Keukens


Lees Meer

Johan Bos Keukens is een keukenspeciaalzaak in Haaksbergen (Overijssel). 

Johan Bos is een gedreven vakman met meer dan 12 jaar ervaring  in de keukenbranche. Het is zijn doel om met behulp van zijn vakkennis de keuken te realiseren die volledig  bij u past qua stijl maar ook praktisch gebruiksgemak. In een ongedwongen en ontspannen sfeer wordt u geadviseerd.

"Nadat ik goed heb geluisterd naar de wensen van de klant, is het mijn taak om een vertaling te maken naar een passend ontwerp; een praktische keuken in een uitstekende kwaliteit, fraai van vormgeving  voor een  goede prijs. Dat noem ik kwaliteit: een keuken die in alle opzichten past.”

Nederlands ontwerp, betaalbare prijzen

Door samen te werken met collega keukenspeciaalzaken zijn we in staat keukens te maken die volledig afgestemd zijn op Nederlands smaak en trends. Door gezamenlijk uit te besteden aan gerenommeerde keukenfabrikanten tegen betaalbare prijzen en van de allerhoogste kwaliteit.


Website
Kei-Fit Haaksbergen

Kei-Fit Haaksbergen


Lees MeerWebsite
Keizers Land- en Tuinbouwmechanisatie

Keizers Land- en Tuinbouwmechanisatie


Lees Meer

Fa. Keizers is specialist op gebied van tuin- en parkmachines.

Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, hierdoor garanderen wij de service die je van ons mag verwachten.

Wij hebben ons gespecialiceerd op het gebied van leveren en onderhouden van tuin- en parkmachines.

Hierbij kun je denken aan o.a.:

 • Verkoop
 • Demonstratie aan huis
 • Inruil
 • Online verkoop
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Eigen haal- en bezorgdienst 
 • Keuren 
 • Advies
 • Verhuur

Voor hulp, bestellingen of vragen staat onze helpdesk altijd voor je klaar.

 


Website
Kormelink Bouw

Kormelink Bouw


Lees Meer


Website
LBA Beheer B.V.

LBA Beheer B.V.


Lees Meer

Meetbaar beter

De wereld verandert. U wilt vakkundige partners aan uw zijde die flexibel, communicatief vaardig en innovatief zijn. Partners die meedenken en u positief verrassen. Maak dan kennis met het team van Projectbureau LBA. Voor steeds meer bedrijven en overheden zijn we dé expert op het terrein van bouwkundige, civieltechnische en geodesieprojecten en specialist in 3D scannen en 3D visualisaties. Met LBA werkt het gewoon meetbaar beter. Voor meer informatie kijkt u op onze website www.lbaprojectbureau.nl


Website
Lesscher Installatietechniek

Lesscher Installatietechniek


Lees Meer


Lesscher Installatietechniek
 
Gezien onze uiteenlopende disciplines en werkzaamheden noemen wij onszelf met recht totaalinstallateur. Ongeacht de omvang van een project bieden wij u altijd efficiënte oplossingen. Dankzij jarenlange vakervaring kunnen wij op elektrotechnisch gebied onze opdrachtgevers te allen tijde doordachte oplossingen op maat bieden. Daarnaast is sanitairtechniek nog steeds
ons specialisme en stellen wij hierin gerust: u zegt het maar!

Know-how op het gebied van verwarmings- en koelings­installaties, lucht­behandeling of specifieke industriële toepassingen hebben wij ‘gewoon’ in huis! Inventieve systemen bieden u gegarandeerd functionaliteit en energiebesparing, kortom: betaalbaar topcomfort! Dat geldt zeker ook voor onze divisie Telecom & infra, deze discipline blijft zich razendsnel en non-stop ontwikkelen.
Wij beheersen dit vakgebied tot in de finesse, zo blijft u altijd up-to-date en future proof. Niet voor niets is al jarenlang ons motto: Alles onder controle!
 
Kijk voor meer informatie op www.lesscher.com


Website
Mees van den Brink - Slangen & koppelingen

Mees van den Brink - Slangen & koppelingen


Lees Meer


 

Mees van den Brink, meesterlijk flexibel


 Wat in 1975 in Haaksbergen begon in een tuinschuur, is uitgegroeid tot de specialist in binnen- en buitenland! Op het gebied van slangen en koppelingen en toebehoren, in alle soorten en maten: van kunststof tot rubber en van metaal tot thermoplastisch materiaal en teflon. Vanuit onze drie vestigingen - in Haaksbergen, Veenendaal en Drachten werken in totaal ca. 60 mannen en vrouwen aan kwaliteit en service van het hoogste niveau. Dankzij onze grote voorraad van circa 50.000 producten bent u in 99% van de gevallen per omgaande geholpen. En hebt u een afwijkende maat nodig, dan vinden ter plekke de nodige aanpassingen plaats. Ook kunnen we officieel voor u certificeren. Elke sector - olie & benzine, water & lucht, reiniging, levensmiddelen, beton, automotive, landbouw, chemie, gezondheidszorg - kan geheel vertrouwen op onze expertise en service, 24 uur per dag.

Kijk voor meer informatie op onze website www.meesvandenbrink.nlWebsite
Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.


Lees Meer

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V., opgericht in 1974, is gespecialiseerd in het vervaardigen van zware frames, fundatieplaten, tank- en apparatenbouw en machinedelen. 
 
Met een combinatie van 25 medewerkers, een breed machinepark (snijden, knippen, walsen, zetten, zagen en boren), keurlassen, 4.200 m2 vloeroppervlak met ruime hijscapaciteit, zijn we in staat u een gepast product te leveren.
 
Doordat we nauw samenwerken met Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V., kunnen wij u ook een compleet gelast en bewerkt product aanbieden.
 
Beide bedrijven leveren toe aan hun dochteronderneming Alfa Tech International B.V., een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen voor asfalt menginstallaties vanaf één enkel onderdeel tot complete "Turn key" projecten.


Website
Nimaaini Kunstgras

Nimaaini Kunstgras


Lees Meer

Het assortiment

Het assortiment van Nimaaini bestaat uit de nieuwste generatie non-infill kunstgras(geen zand of rubber opvulling nodig). Het is comfortabel, duurzaam en nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Particulieren en bedrijven weten dat ze het meest natuurlijke kunstgras bij Nimaaini kopen. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over de beste keuze voor uw tuin of andere toepassing. Uiteraard speelt u eigen smaak een rol bij de keuze van het kunstgras.

Met kunstgras van Nimaaini kiest u voor:

 • Topkwaliteit
 • 100% Nederlands product
 • Milieu- en kindvriendelijk materiaal
 • Meest natuurlijke uitstraling
 • Professionele aanlegservice

Het Nimaaini Totaalplan

Keuze voor kunstgras gemaakt, maar u ziet op tegen de aanleg? Maak dan gebruik van het Nimaaini Totaalplan. Onze vakmensen nemen u al het werk uit handen. Zij voeren het bestaande gazon af, brengen de juiste ondergrond aan en leggen vervolgens het kunstgras. Het team van Nimaaini vertrekt pas als de hele klus is afgerond. Ondertussen maakt u zich langzaam klaar voor het grote genieten in uw tuin.

Benieuwd naar de kosten van aanleg van kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan. Nimaaini antwoordt zo snel mogelijk op uw aanvraag. Uiteraard komen onze vakmensen ook zonder kosten uw situatie bekijken. Dan bepalen we samen de mogelijkheden en de keuze voor een soort kunstgras.


  


Website
Nubix BV - WEB - ICT - VOIP - CRM

Nubix BV - WEB - ICT - VOIP - CRM


Lees Meer

Nubix is een onafhankelijk aanbieder van IT-diensten. Op lokatie, in de Cloud, maar als dat nodig is bieden wij ook de middenweg Hybride. Hybride betekent een deel lokaal en een deel in de Cloud.

Door een klant specifieke centrale oplossing, bieden wij kwaliteit, duurzaamheid, beschikbaarheid en functionaliteit.

Met een redundant netwerk en schaalbare oplossingen, kunnen onze klanten "groeien op aanvraag”. Geen dure oplossing als deze nog niet nodig is en groei naar de toekomst is gewaarborgd.

Dankzij een uitstekende supporthelpdesk, de online backup en de kwaliteit van onze hardware, hoeft u zich nooit geen zorgen meer te maken.

Kijk voor meer informatie op www.nubix.nl

 


Website
Oosting Makelaardij

Oosting Makelaardij


Lees Meer

Samen met u als klant
Het lijkt wel alsof makelaars totaal geen moeite doen om de positieve punten van een woning te benadrukken, maar het standaardrijtje met gegevens invullen. Je gaat daardoor op in de grijze massa. Benadruk bijvoorbeeld eens de ligging van de woning of het feit dat je vlakbij een park kunt wonen. Anders doe je de verkoper van de woning tekort. Ik vind dat huizenverkopers beter verdienen dan een standaardverhaal. Zeker in deze crisistijd zouden makelaars veel beter hun best moeten doen voor hun klanten. Dat is precies wat ik voor ogen heb met Oosting Makelaardij. Ik wil samen met u als klant uw woning zo goed en snel mogelijk verkopen. We hebben immers hetzelfde doel. Zowel u als wij hebben er baat bij dat de woning snel en tegen een zo goed mogelijke prijs verkocht wordt. Daar moeten we dus samen aan werken. - See more at: http://www.oostingmakelaardij.nl/over-ons#sthash.e1T4BZdc.dpuf


Website
Paul Wilderink IJssalon

Paul Wilderink IJssalon


Lees Meer

Coupe-Aardbei

Paul en Ellen verwelkomen u graag in hun gezellige ambiance. Paul heeft een echte passie voor ijs en ijsbereiding en Ellen is een echte gastvrouw die sfeer weet te scheppen.

Bezoekt u Haaksbergen in Twente? IJssalon Paul Wilderink is net dat toefje slagroom op uw bezoek en maakt er helemaal een feestje van


Website
Pci Nederland bv

Pci Nederland bv


Lees Meer

Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland.
Hardware, software, de bijbehorende diensten: wij zorgen voor een totaaloplossing en heldere adviezen voor een overzichtelijke en eenvoudige inrichting van uw documentstromen. Kenmerkend voor het werken van nu.

Flexibele oplossingen
Het is enorm belangrijk dat u al uw bedrijfsinformatie goed kunt beheren. Vandaag, morgen en overmorgen. Daarom groeien onze oplossingen met uw bedrijf mee. Onze oplossingen beperken fouten in uw documentbeheer tot het minimum, besparen tijd en kosten en schermen uw informatie veilig af.

Uw situatie, behoeften en wensen kunnen veranderen. Daarom kunt u al onze oplossingen, zowel lokaal als in de cloud, kopen, huren of leasen. Onze eigen financieringsmogelijkheden staan garant voor maatwerk: u betaalt bijvoorbeeld per gebruiker of per maand.

Altijd bij u in de buurt
Nederland krijgt steeds meer pci-vestigingen, dit zorgt ervoor dat we voor advies op maat altijd bij u in de buurt zijn.


Website
Podotherapie van der Kuil

Podotherapie van der Kuil


Lees Meer

Wanneer u last heeft van pijnlijke of zeurende voeten, dan kan het goed zijn dat uw voetstatiek - dynamiek hier een oorzaak in heeft. Ook klachten in knieën, heupen of (onder)rug kunnen door de podotherapeut worden verholpen. Bij Podotherapie van der Kuil nemen we uitgebreid de tijd om uw klachten in kaart te brengen.

 

Middels diverse onderzoekstechnieken, waaronder bewegingsanalyse, voetscan en loopanalyse, bekijken wij hoe uw klachten tot stand komen. Wij adviseren u over belasting/belastbaarheid, schoeisel en omgang met uw klachten.

 

Veel voorkomende klachten die de podotherapeut ziet en kan behandelen zijn:

- Standsafwijkingen, zoals voeten met aangeboren afwijking, platvoeten en holvoeten.

- Overbelasting als gevolg van een afwijkend looppatroon of afwijkende voetstand.

- Teenafwijkingen, zoals hamertenen, klauwtenen en spreidtenen.

- Recidiverendelikdoorns of overmatig eeltvorming door overmatig druk of slecht passend schoeisel.

- Knie-, heup- of rugklachten, door afwijkende voetstand, bekkenscheefstand en afwijkend looppatroon.

 

Vele klachten ontstaan tijdens het sporten. Dit heeft te maken met verhoogde intensiteit en grotere belasting op spieren, pezen etc. Middels een aanpassing in uw sport/voetbalschoen kunnen wij zorgen dat ook tijdens het sporten voldoende ondersteuning en demping aanwezig is, zodat klachten voorkomen kunnen worden.

 

Podotherapie van der Kuil is aangesloten bij branchevereniging NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wanneer u aanvullend verzekerd bent, worden uw zolen in veel gevallen deels of zelfs in zijn geheel voor u vergoed. Uw eigen risico is hierbij niet van toepassing.

 

Voor vragen of verdere informatie kunt u kijken op www.podotherapievanderkuil.nl

Tevens bent u altijd welkom in onze praktijk aan de Molenstraat 16 te Haaksbergen.


Website
Schadenet Kraaijvanger

Schadenet Kraaijvanger


Lees Meer

Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.

Schadenet is een transparante organisatie met duidelijke  communicatielijnen.
  Met een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van  flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in  de automotive markt. Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en  best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel  maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden.  De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de  Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

  Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te  ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten  met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren  onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS,  Milieuvergunning en -certificaat. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het  gebied van groen schadeherstel.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is  gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar  medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).


Website
Scholten Tweewielers

Scholten Tweewielers


Lees Meer

 


Website
Slagerij Broekhuis

Slagerij Broekhuis


Lees Meer


Eerlijk geslacht
Slagerij Broekhuis werkt uitsluitend met eerlijk Twents rundvlees van onze eigen boerderij. Als familiebedrijf zijn wij al een lange tijd gevestigd in Twente en hebben daardoor goede contacten kunnen opbouwen van samenwerkende partijen als varkensmesters en poeliers. Het vlees dat u bij ons koopt is hierdoor goed bij ons bekend. De dieren hebben altijd een vrije uitloop gehad en worden op een stressvrije manier geslacht. De hele productieketen van de producten en het vlees hebben we dan ook in eigen hand. Door fijn om te gaan met de dieren vermijden we stress, wat de kwaliteit van het vlees aanzienlijk verbetert.

Ambachtelijk bereid
Voor, tijdens en na de slacht houden we ons altijd aan strikte en controleerbare eisen wat betreft de hygiëne. Doordat de keten van de productie zelf wordt geregeld hebben we controle op de omstandigheden van de slacht. We weten waar het vlees is geweest, hoe het is behandeld en hoe het vers is gehouden. Uiteindelijk zorgen onze eigen slagers voor een ambachtelijke bereiding van de verschillende producten. Door ons voortdurend te verbeteren op het gebied van nieuwe technieken en bereidingswijzen houden we de kwaliteit van het vlees hoog.

Voordelig geprijsd

Naast een eerlijke slacht en een ambachtelijke bereiding vinden we het ook belangrijk dat goede kwaliteit betaalbaar blijft. Doordat we korte lijnen hebben met onze eigen boerderij en andere leveranciers kunnen we de kosten laag houden. Dit resulteert weer in voordelige prijzen voor u als klant.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.slagerijbroekhuis.nl
Website
Tandartspraktijk Weertseriet

Tandartspraktijk Weertseriet


Lees Meer

Weertseriet tandheelkunde en mondhygiëne

 

Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van implantaten en mondhygiëne.

 

De passie voor ons vak ziet u terug in ons enthousiaste team.

Voor, tijdens en na de behandeling zullen wij met u de conditie van uw gebit bespreken. Eventuele verdere behandelplannen worden in overleg met u gemaakt en uw wensen worden gehoord. Tevens krijgt u een uitgebreide folder mee over de eventueel uit te voeren behandeling zodat u dit thuis nog op uw gemak kunt nalezen.

 

Kinderen krijgen bij ons extra aandacht. Door middel van kleurtesten bekijken wij het poetsgedrag, zodat wij dit op een leuke, speelse manier, samen met u, aan uw kind kunnen leren.

Preventief geven wij fluoride en brengen wij beschermlaagjes boven op de kiezen aan. Ook kunt u bij ons terecht voor hockeybitjes op maat.

 

Ieder half jaar krijgt u van ons een email of oproepkaartje zodat u uw halfjaarlijkse controle-afspraken niet kunt vergeten. Kortom; wij zijn van alle gemakken voorzien om een bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze praktijk?

Neem een kijkje op onze website www.weertseriet.nl . Hier vindt u alle informatie over ons team, een impressie van onze rolstoeltoegankelijke praktijk, en kunt u zich ook inschrijven als nieuwe patiënt.

 

Wilt u informatie of een kennismakingsgesprek? Mail gerust naar [email protected] of

bel  053-5721144. 


Website
USA Healthclub & Sauna

USA Healthclub & Sauna


Lees Meer


Website
Van Rooijen Coating

Van Rooijen Coating


Lees Meer


Website
Vima Installaties

Vima Installaties


Lees Meer


Website
Waterluxe

Waterluxe


Lees MeerWebsite
Zolemba

Zolemba


Lees MeerWebsite

Subsponsor

Pci Nederland bv

Pci Nederland bv


Lees Meer

Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland.
Hardware, software, de bijbehorende diensten: wij zorgen voor een totaaloplossing en heldere adviezen voor een overzichtelijke en eenvoudige inrichting van uw documentstromen. Kenmerkend voor het werken van nu.

Flexibele oplossingen
Het is enorm belangrijk dat u al uw bedrijfsinformatie goed kunt beheren. Vandaag, morgen en overmorgen. Daarom groeien onze oplossingen met uw bedrijf mee. Onze oplossingen beperken fouten in uw documentbeheer tot het minimum, besparen tijd en kosten en schermen uw informatie veilig af.

Uw situatie, behoeften en wensen kunnen veranderen. Daarom kunt u al onze oplossingen, zowel lokaal als in de cloud, kopen, huren of leasen. Onze eigen financieringsmogelijkheden staan garant voor maatwerk: u betaalt bijvoorbeeld per gebruiker of per maand.

Altijd bij u in de buurt
Nederland krijgt steeds meer pci-vestigingen, dit zorgt ervoor dat we voor advies op maat altijd bij u in de buurt zijn.


Website
Cafetaria De Vester

Cafetaria De Vester


Lees Meer


Website
CanMerk B.V.

CanMerk B.V.


Lees Meer


Website
Holland Hydraulics B.V.

Holland Hydraulics B.V.


Lees Meer

Welkom bij Holland Hydraulics B.V., Ontwerpers van Hydraulische Systemen.

 

Sinds vele jaren zijn wij specialist in engineering van hydraulische systemen. In Nederland staan wij daarin aan de top. Onze systemen bewijzen wereldwijd hun betrouwbaarheid. Met onze knowhow zijn wij in staat systemen voor zeer uiteenlopende toepassingen te ontwerpen.
 
Samen met de klant ontwikkelen wij complete hydraulische systemen, die worden ingebouwd in grotere machines.
Onze kleinere hydraulische machines kunnen worden ingezet als zelfstandige units.
 
In de wereld van de hydrauliek heeft Holland Hydraulics met zijn aggregaten en cilinders een grote reputatie.


Service en onderhoud hebben bij ons zeer hoge prioriteit. Bel ons op elk moment dat u wilt. Onze lijnen zijn kort. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar..   

 

Holland Hydraulics: Dag en Nacht Hydraulische Kracht.

Kijk voor meer informatie op www.holland-hydraulics.nl
 


Website
HUBO Haaksbergen

HUBO Haaksbergen


Lees Meer

Vertrouwd 
Hubo heeft in Nederland de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven.
Wat in 1933 begon als Houthandel Utrecht en bekend werd met Hubo maak-het-zelf producten, is uitgegroeid tot de huidige
Hubo organisatie waarbij meer dan 200 winkels zijn aangesloten. Uiteraard gaat Hubo met zijn tijd mee maar wat al die jaren
hetzelfde is gebleven, zijn het vakmanschap, de klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering door de ondernemer.
De vakman die zijn klanten persoonlijk helpt met alle klussen in en om het huis.
 
Resultaat
Hubo  heeft het, bestelt het, maakt het of  plaatst het voor je. Hubo zorgt  ervoor dat je klus tot een perfect  eindresultaat komt. Een resultaat  dat je verwachtingen overtreft.  Vandaar dat wij zeggen: Overtref  jezelf!   Alleen of samen met Hubo.


Website
Inaday Merken B.V.

Inaday Merken B.V.


Lees Meer

Inaday – merken en patenten

 

U bent op zoek naar de beste bescherming voor uw product?

Inaday biedt u de unieke mogelijkheid om binnen één werkdag uw product te beschermen.

Hiervoor leveren wij onderzoeks- en registratiediensten en adviseren wij u hoe u uw product optimaal kunt beschermen.
Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van productbescherming.

 

Een goede bescherming van uw product, dienst en merk is onmisbaar bij een goede bedrijfsvoering.

U wilt tenslotte voorkomen dat anderen profiteren van de inspanningen die u bij de ontwikkeling en vermarkting van uw bedrijf heeft moeten maken.

Als bedrijf kunt u meer zaken beschermen dan u wellicht in eerste instantie verwacht.

Naast het beschermen van producten, diensten en bedrijfsnaam, kunt u bijvoorbeeld ook uw productontwerp of door u gepubliceerde teksten beschermen tegen onrechtmatig gebruik door anderen.

Benieuwd naar hoe u uw bedrijfsvoering kunt beschermen? Neem dancontactmet ons op. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden!

Kijk voor meer informatie op: www.inaday.eu


Website
Installatiebedrijf Borggreve B.V.

Installatiebedrijf Borggreve B.V.


Lees Meer


Website
Langezaal - Infra, Milieu & Afvalverwerking

Langezaal - Infra, Milieu & Afvalverwerking


Lees Meer


Website
Leferink Reclame

Leferink Reclame


Lees Meer

Welkom op de website van Leferink reclame, een jong en dynamisch reclamebedrijf geheel gespecialiseerd in het vervaardigen van buitenreclameobjecten. Wij zijn creatief, veelzijdig en flexibel. Wij houden de lijnen graag kort, u heeft bij ons een vast aanspreekpunt, iemand die precies op de hoogte is van uw situatie en uw wensen. Zodoende krijgt u altijd snel antwoord op uw vragen of een passende oplossing voor uw ideeen.

Heeft u behoefte aan een oplossing die ´nog´niet bestaat. Dan doen wij ons best om die oplossing toch voor u te bedenken en uit te voeren. En moeten we eens onverwacht snel handelen dan hebben we dat graag voor u over.

Tot onze disciplines behoren o.a.

Lichtreclame
Gevelreclame
Reclamezuilen
Voertuigreclame
Beletteringen
Spandoeken
Bouw-/ Reclameborden
Bewegwijzering
Raamfolies
Diversen

Ook voor het vakkundig onderhouden van uw buitenreclameobjecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo is de kwaliteit van uw uitstraling ook voor de langere termijn gegarandeerd.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, we tonen u graag de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Graag tot ziens!


Website
OK styling

OK styling


Lees Meer


 

Staat uw woning te koop of heeft u verkoopplannen?
Dan bent u bij OK styling aan het juiste adres! Woningen staan steeds langer te koop en potentiële kopers hebben steeds meer keus. Het is dus van groot belang dat uw woning daartussen opvalt zodat potentiële kopers daarmee bij u over de drempel komen voor een bezichtiging.

Het verkoopklaar maken van woningen zal voor u geen dagelijkse bezigheid zijn, dus kunt u dit beter aan een verkoopstyliste overlaten. Statistieken bewijzen immers dat deze (relatief kleine) investering zichzelf dubbel en dwars terug verdiend.

Statistieken verkoopstyling
• Woningen worden 50-80% sneller verkocht.
• Opbrengst van de woning ligt gemiddeld 8% hoger.
• Betere verkoopfoto’s leiden tot functionele bezichtigingen.

 

Interesse? Kijk eens op www.okstyling.nl

 


Website
Partycentrum HET HAGEN

Partycentrum HET HAGEN


Lees Meer

Party accommodatie Het Hagen is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Haaksbergen. U kunt bij ons in de koepel van Park Scholtenhagen uw JA woord geven maar uiteraard ook binnen in 1 van onze schitterende zalen.

Van trouwjurk tot ring van auto tot boeket er moet veel geregeld worden om uw dag uniek te laten verlopen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden omtrent het invullen van uw huwelijksdag.
Samen met u nemen wij de dag door zodat alles naar uw wens verloopt.

Het Hagen beschikt over een ruim terras en in het park kunt u mooie foto`s maken, u kunt daarom uw trouwdag op één locatie vieren zodat u zelf op de mooiste dag van uw leven intens kunt genieten.


Website
Post Tandproteticus

Post Tandproteticus


Lees Meer

Een gebit dat zit
Wat valt u het eerste op als u mensen ontmoet? Veel mensen letten het eerst op de mond. Een mooie, gezonde mond is het visitekaartje van uw gezicht. Een gezonde mond is bovendien van invloed op uw algehele gezondheid. Met gezonde tanden bent u minder vatbaar voor infecties en voorkomt u tandpijn.

Misschien speelt u met de gedachte om uw huidige kunstgebit te verbeteren of te vernieuwen. Wellicht heeft u last van uw tanden en is het noodzakelijk dat u een prothese gaat dragen. Of u wilt er gewoon mooi uitzien.

Voor een goed passende prothese of implantaten kunt u rechtstreeks naar de tandprotheticus. Post tandprotheticus zorgt ervoor dat uw gebit er weer verzorgd en stralend uitziet. Samen zoeken we naar een gebit dat bij u past. Ook voor reparatie of aanpassingen aan uw huidige gebit helpen wij u graag. Post tandprotheticus. Voor een gebit dat zit!


Website
Prolos b.v.

Prolos b.v.


Lees Meer

Prolos is midden 2005 ontstaan vanuit de marktbehoefte aan meer dan alleen
ERP consultancy. Prolos combineert bedrijfsconsultancy met software
consultancy waardoor er een effectieve mix ontstaat.

Samen met u zoekt Prolos een balans tussen organisatorische en
automatiseringsoplossingen voor de steeds veranderde eisen die o.a.
door klanten en overheden gesteld worden.

Prolos levert niet alleen advies- en projectleidersdiensten, ook het vervullen van
de taak als intermediair tussen u en uw verschillende soft- en hardware leveranciers,
behoort tot de mogelijkheden.

Dit resulteert binnen projecten in een effectieve inzet van uw personeel en uw
leveranciers. Hierdoor worden betere oplossingen geleverd en
hogere tevredenheid van uw personeel en uw leveranciers bereikt.

Mocht u meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.


Website
Puur! Standbouw

Puur! Standbouw


Lees Meer

Waar staan we voor

Onze naam PUUR! standbouw staat symbool voor onze heldere bedrijfsfilosofie.  PUUR! staat namelijk voor écht, eerlijk en open. Alleen op deze manier kunnen wij ons werk goed doen. Met onze individuele benadering, in een open dialoog creëren wij unieke projecten op maat, waarbij wordt gekeken naar de kernwaarden van onze opdrachtgever.  Hierdoor zijn wij in staat om zowel in de ontwerpfase als tijdens de uitvoering, nuances aan te brengen die zorgen voor onmiskenbare meerwaarde.  Wij staan in de markt bekend als een betrouwbaar, kwaliteitsbewust bedrijf met een typische Twentse no-nonsense mentaliteit. Vertrouwen wekken wij door te doen wat wij beloven. Deze werkwijze wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers, een snel groeiende groep van nationale en internationale klanten, waar wij veelal een langdurige relatie mee opbouwen.

Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor.
Website
The Label Collective Group

The Label Collective Group


Lees Meer

The Label Collective Group

TLCG houdt zich bezig met fabricage en verkoop van onbedrukte en bedrukte labels, etiketten en stickers. Hierbij gaat het enerzijds om onbedrukte (thermische) labels voor toepassing in de veel gebruikte en bekende merken labelprinters (Dymo, Zebra, Toshiba en Seiko). Anderzijds gaat het om, volgens klantontwerp en –specificatie, bedrukte etiketten en stickers op rol. 

Missie

De missie van The Label Collective Group is om klanten te ondersteunen bij de identificatie van en de communicatie over artikelen en mensen door middel van labels, etiketten en stickers.

Kijk voor meer informatie op http://www.tlcg.nlWebsite
TKH Group NV

TKH Group NV


Lees Meer


Website
Twentsche Kabelfabriek (TKF)

Twentsche Kabelfabriek (TKF)


Lees Meer

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een puur op Nederland georiënteerde kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van kabeloplossingen met klanten overal ter wereld. Als onderdeel van technologiebedrijf TKH Group NV, een in Nederland gevestigde internationaal opererende groep ondernemingen, heeft TKF toegang tot verschillende (internationale) marketing-, inkoop, sales- en researchgroepen met uiteenlopende specialiteiten.

TKF is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. Een goede strategie, gezien de langetermijnrelaties tussen TKF en een groeiend aantal bedrijven. Professionals die waarde hechten aan het continu streven naar een optimale samenwerking tussen leveranciers, klanten, aannemers, installateurs en eindgebruikers.

TKF is zich bewust van haar maatschappelijke taak. Innovatie, Groei en Verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernbegrippen voor TKF.

TKF – Kies bewust voor beter!


Website
Univé Oost Verzekeringen

Univé Oost Verzekeringen


Lees Meer

De coöperatie Univé Oost
De coöperatie Univé Oost is de houdstermaatschappij van een brandverzekeringsbedrijf en een assurantiebemiddelingsbedrijf. Deze heeft als doel de belangen te behartigen van haar relaties met betrekking tot diverse soorten verzekeringen en financiële diensten. Univé Oost maakt deel uit van de landelijke Univé organisatie.
In totaal bedient Univé Oost meer dan 90.000 klanten woonachtig in het oosten van Nederland in een gebied dat zich uitstrekt over de gehele Achterhoek, Liemers en een groot deel van Twente. Met 13 vestigingen verspreid door dit gebied is er altijd een Univé-kantoor bij u in de buurt.
U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en financieel advies, zowel zakelijk als particulier. Wij bieden u een totaalpakket aan verzekeringsproducten en hypotheken. Ruim 175 medewerkers staan garant voor een advies op maat en helpen u graag verder.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.univeoost.nl


Website

Vriend van Haackey

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.


Lees Meer

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V., opgericht in 1974, is gespecialiseerd in het vervaardigen van zware frames, fundatieplaten, tank- en apparatenbouw en machinedelen. 
 
Met een combinatie van 25 medewerkers, een breed machinepark (snijden, knippen, walsen, zetten, zagen en boren), keurlassen, 4.200 m2 vloeroppervlak met ruime hijscapaciteit, zijn we in staat u een gepast product te leveren.
 
Doordat we nauw samenwerken met Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V., kunnen wij u ook een compleet gelast en bewerkt product aanbieden.
 
Beide bedrijven leveren toe aan hun dochteronderneming Alfa Tech International B.V., een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen voor asfalt menginstallaties vanaf één enkel onderdeel tot complete "Turn key" projecten.


Website
A. Backus

A. Backus


Lees Meer

Geen vermelding op site


Website
Bolster Wintersportspecialist

Bolster Wintersportspecialist


Lees Meer

Bolster Wintersportspecialist in Neede, is het ?winterseizoen geopend van 21 November tot April.

Wij bieden u heel veel voor een perfecte wintersport vakantie. Wij hebben alles in huis voor ski – snowboard – schaatsen. Ons skimagazijn ligt gelegen aan een rustiek landweggetje, net buiten de bebouwde kom van Neede.

Let op t/m december zijn wij alleen op zaterdag open. Wilt u op donderdag of vrijdag komen maak dan een afspraak.


Website
Familie Menzing

Familie Menzing


Lees Meer


Website
Farmasanden B.V.

Farmasanden B.V.


Lees Meer


Website
Gerry Keukens

Gerry Keukens


Lees Meer

Gerry Keukens & Woondecoratie, gevestigd in een schitterend hoekpand in het centrum van Haaksbergen, geeft u wat het uitstraalt: sfeer, kwaliteit en vertrouwen. Ontwerp, advies en verkoop in keukens, woondecoratie en apparatuur. Een mooi product, een passend ontwerp en een goed gevoel dat blijft.

Een compacte showroom met uitgekiend gekozen opstellingen. Uitvoeringen o.a. in hoogglans en matlak in elke ral kleur en maat te leveren. Elke keuken wordt gepresenteerd in een compleet concept van vloer tot gordijnen toe. Echt voor elk wat wils, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van uw nieuwe keuken. Dit wordt nog eens extra onderstreept door het geplaatste beeldscherm waarop u het ontwerp op de voet kunt volgen. 

Na 10 jaar ervaring in de keukenwereld, nam zij in september 2008 de stap deze eigen zaak te vestigen. Trots is ze op het resultaat: gezellig, gemoedelijk met een huiselijke sfeer en toch ook strak en modern door o.a. de black & white hoek. Ze weet zich omringd door een vakkundig team zodat ook qua levering, leidingwerk, installatie en montage bij u thuis straks alles naar wens verloopt.

Het enthousiasme van de klanten heeft vanaf het begin het vertrouwen gewekt dat het een goede keus is geweest. Mensen waarderen de toewijding en aandacht, de eerlijkheid in advies en prijs, haar kennis van zaken, haar liefde voor het vak. De inbouw koffie-volautomaat van Neff maalt zijn bonen op volle toeren. Gerry nodigt u van harte uit eens binnen te wandelen. Ook als u nog niet aan een nieuwe keuken toe bent, maar gewoon om even te kijken wat deze nieuwe zaak in Haaksbergen u te bieden heeft. Graag tot ziens,

http://gerrykeukens.nl/storage/Picture%202.png?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1244069664992


Website
Grondverzet Goering v.o.f.

Grondverzet Goering v.o.f.


Lees Meer


Website
Hotel / B & B Erve Bruggert

Hotel / B & B Erve Bruggert


Lees Meer

Welkom bij hotel, boerenlodges en vakantiewoningen Erve Bruggert in Haaksbergen, gelegen op de grens van Twente (Overijssel) en de Achterhoek. De accommodatie is een oude boerderij die in 2002 omgetoverd is tot een mooi rustieke familie hotel en geeft uitzicht over het rijke landleven. Hotel en B&B Erve Bruggert is een landelijk 3-sterren hotel aan de rand van Haaksbergen in de nabije omgeving van de steden Enschede en Hengelo. Ons hotel en B&B ligt ook centraal ten opzichte van de plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede.

 

Onze accomodatie is gelegen aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen. Ook wel genoemd de TOP locatie. Dit is het beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes. In 2011 zijn de Mountainbikeroutes samengesteld door de Haaksbergse Toer en Fietsclub die starten vanaf Erve Bruggert.

Ons hotel en B&B midden in de prachtige natuur van Twente beschikt over 18 hotelkamers (ook geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers), 3 luxe geschakelde vakantiewoningen, 5 moderne boerenlodges, gezellige bar en lounge met openhaard, terras met landelijk uitzicht, medio 2014 nieuwe vergaderruimte, sauna, zonnebank, massagestoel en 12 paardenstallen. De gehele accommodatie beschikt over gratis (draadloos) internet. Uw hond of paard meenemen op vakantie is in overleg mogelijk.


Website
Jet Set Racing

Jet Set Racing


Lees Meer


Website
O.V.I. - Enschede

O.V.I. - Enschede


Lees Meer

OVI-Enschede is een snelgroeiende landelijk opererende onderneming die zich actief bezighoudt met het leveren, plaatsen en onderhouden van lichtinstallaties in en op o.a. sportvelden, sporthallen, bedrijfshallen, parkeer- en opslagterreinen. Wij zijn specialist in het professioneel verlichten van diverse sport disciplines, waaronder;

Voetbal, Korfbal, Softbal, Honkbal, Hockey, Tennis, Handbal, Atletiek, Schaatsen.

Wij hebben ervaring met de nieuwste technieken bij Sportveldverlichtings projecten waaronder; High performance Ledverlichting, Hogedruk gasontladings technologie (HID) met Hoog frequentevoorschakelapparatuur tot 2000 Watt, en de laatste technologie waarbij het dimmen op verschillende niveaus programmeerbaar is, o.a.; wedstrijd, training en oriëntatie niveau. Deze nieuwe techniek is duurzaam en zal bijdragen tot minder energie verbruik en een beter milieu.


Website
Organic Flavour Company B.V.

Organic Flavour Company B.V.


Lees Meer

Bij Piramide houden we ons al meer dan 30 jaar bezig met biologische thee, kruiden en specerijen. De gedrevenheid waarmee we dat doen en de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan, staan garant voor heerlijke biologische producten. Onze experts weten precies waar de beste biologische thee, kruiden en specerijen groeien en begeleiden projecten over de hele wereld om de kwaliteit ervan te optimaliseren. Niet voor niets smaken onze biologische producten beter dan gewone!

Het Piramide merk is een sterk A merk met een eigen merkpositionering en uitstraling. Het assortiment bestaat uit aantrekkelijke en innovatieve producten tegen een redelijke prijs. Op deze site is alles te vinden over de thee, kruiden en specerijen die we in ons assortiment hebben. Maar kijkt u bijvoorbeeld ook eens bij één van onze projecten om te zien waar onze heerlijke producten vandaan komen, of verras uzelf of uw gezin eens met één van de recepten, natuurlijk bereid met onze heerlijke keukenkruiden.

Piramide: biologisch genieten!Website
PLUS Leusink

PLUS Leusink


Lees Meer

PLUS Leusink heeft zich tot doel gesteld lekker eten bereikbaar voor iedereen te maken.
We dagen onszelf en onze medewerkers dagelijks uit te verbeteren, te innoveren én plezier te hebben. Sinds 1934 doen wij dat met veel genoegen, met oog voor u en onze omgeving.

Onze missie: Geniet van onze aandacht voor mens, product en omgeving!


Website
Quiver

Quiver


Lees Meer


Website
Reijsoo, Mw. M.F.

Reijsoo, Mw. M.F.


Lees Meer


Website
Restaurant Evers

Restaurant Evers


Lees Meer

Ons restaurant gelegen aan de rand van 'de Ster van Twente', Haaksbergen heeft u als gast veel te bieden. In ons sfeervol ingerichte restaurant kunt u heerlijk dineren. Ook onder het genot van een heerlijk drankje genieten op ons terras. Party en catering restaurant Everes is bij uitstek ook geschikt voor uw bedrijfs en of familie feest.


Website
Rob de Boer

Rob de Boer


Lees Meer


Website
Spruit Beheer b.v

Spruit Beheer b.v


Lees Meer


Website

Balsponsor

Zolemba

Zolemba


Lees MeerWebsite
Innovation Lease

Innovation Lease


Lees Meer

Full Operational Lease

Dit is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat u alle autokosten vooraf precies kan budgetteren en dat men alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

De belangrijkste kenmerken:

 • U bepaalt zelf het automerk en het type dat u wenst.
 • De auto wordt door Innovation Lease aangekocht en staat dus niet op uw balans.
 • Het kenteken staat op naam van Innovation Lease.
 • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor de bedrijfsvoering.
 • Het operationele gedeelte wordt geheel door Innovation Lease verzorgd: verzekering, onderhoud, reparaties, schade-afwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten, brandstofadministratie e.d.
 • Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij Innovation Lease.
 • U kunt profiteren van verschillende extra services.
 • U hoeft niets te regelen of te administreren.
 • U heeft te maken met slechts één vast bedrag per maand.

 

Financial Lease

Financial lease is het tegen betaling in gebruik nemen van een auto, met het uiteindelijke doel hiervan de eigenaar te worden. Financial lease is in feite niets anders dan een financiering waarbij uw bedrijf de betaling van de verkoopprijs spreidt over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten.

De mogelijkheid bestaat om een inruil of aanbetaling op te nemen in het contract, waardoor het te financieren bedrag verlaagd kan worden. Tevens kunt u in overleg met Innovation lease een slottermijn laten opnemen in de overeenkomst.

 

Short Lease

Short lease is een vorm van leasen met een korte looptijd. Uw organisatie is slechts voor een korte periode gebonden aan een leasecontract. Het gaat vaak om periodes van 3 tot 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra auto's, bijvoorbeeld bij aanname van nieuwe/tijdelijke medewerkers, dan kan short lease voor u een uitkomst zijn.

Het is mogelijk het short lease contract om te zetten naar een regulier leasecontract, waarbij er een verrekening plaats vindt op de eerder door u betaalde short lease termijnen. Tevens is het mogeljk om het contract tussentijds te verlengen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Wagenpark informatie
 • Reparatie en onderhoud
 • 24-Uursdienst
 • Brandstofpas
 • Haal en brengservice
 • Aankoop eigen auto's

 

Wagenpark informatie

Wij beschikken over een zeer actueel en modern automatiseringssysteem zodat wij u maandelijks of per kwartaal alle informatie kunnen doen toekomen als contractgegevens, kilometrageverloop, brandstofverbruik, schadeverloop en fiscale waardes van uw wagenpark.

 

Reparatie en onderhoud

Innovation Lease beschikt over een eigen werkplaats en heeft meerdere vestigingen waar uw auto op een professionele wijze kan worden onderhouden.

Dit heeft voor u als voordeel dat u echt alles onder een dak heeft en de verantwoordelijkheden uitbesteed aan één contactpersoon.

Uiteraard zijn wij dealervriendelijk ingesteld en kan ook het onderhoud elders worden ondergebracht.

Innovation Lease beschikt over een eigen 24 uurs dienst
Europ Assistance zodat u waar dan ook bij pech of schade zo snel mogelijk wordt geholpen en indien nodig wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.

 

Brandstofpas

Uw lease-overeenkomst kunt u uitbreiden met een brandstofpas, zodat u zonder contant geld bij de meeste tankstations kunt tanken zowel in Nederland als in de rest van Europa. De brandstof rekeningen worden door het betreffende tankstation via onze pas contractant aan ons berekend.

Wij berekenen u een maandelijks voorschot en eens per 3 maanden ontvangt u een verbruiksoverzicht.

Overzicht tankingen bij MTC Maakt u gebruik van een MTC-pas?

Dan kunt u op de website van MTC Nederland een online overzicht van uw tankingen bekijken.

Houd hiervoor uw MTC-tankpas bij de hand.

 

Kijk voor meer informatie op: www.innovationlease.nl


Website
Laifline Cosmetics

Laifline Cosmetics


Lees Meer

De producten van Laifline Cosmetics zijn van Haaksbergse origine en met zorg ontwikkeld met als oogmerk dat de consument absolute topkwaliteit wordt geboden. De producten zijn hoofdzakelijk samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en actieve ingrediënten. Mildheid van het product is een zeer belangrijke eis van de huid. Daarom is voor de parfumering en conservering gekozen voor optimale veiligheid. Laifline Cosmetics biedt u hoogwaardige huidverzorgingsproducten en make-up. Een prachtig en exclusief assortiment dat doet wat het beloofd! Samengesteld op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie op: www.laifline-cosmetics.nl/laifline-webshop/


Website
Mucci Jewels & Watches

Mucci Jewels & Watches


Lees Meer

Mucci Jewels & Watches

Bij Mucci heeft u de meeste keuze uit trendy sieraden en horloges van de gehele regio.

De collectie bestaat uit vele exclusieve merken. Service en kwaliteit staan voorop binnen ons concept.

Loop gerust eens binnen in een van de winkels in Rijssen of Haaksbergen.

 

Trendy horloges en sieraden

Mucci Jewels & Watches biedt u een breed assortiment trendy horloges en sieraden, maar ook goud ontbreekt niet. Zij volgt de laatste mode op de voet en biedt u constant de nieuwste modetrends. Ook wanneer merken, zoals Seiko, met noviteiten komen, vindt u deze direct bij Mucci Jewels & Watches.

 

Zeer gevarieerd productaanbod

‘Het maakt niet uit, jong of oud, voor iedere leeftijd en ieder budget hebben wij een gevarieerde keuzemogelijkheid’, vertelt Agnes van Mucci Jewels & Watches.
‘Stap gerust binnen voor meer informatie of om te kijken en passen.’

 

Onze webwinkel is online

Onze nieuwe website is online. We zijn erg blij met het resultaat en we willen u als bezoeker via deze website op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. Verder is het vanaf nu mogelijk om producten online aan te schaffen in onze online shop. Mucci.nl hecht veel waarde aan tevreden klanten. Wij zijn een jonge, groeiende webshop die zichzelf continu probeert te verbeteren en doen ons uiterste best om een service van hoge kwaliteit te bieden.Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Of bent u onverhoopt niet tevreden over ons of één van onze producten? Neem dan contact met ons op via: [email protected]. Wij trachten uw vraag of opmerking binnen 24 uur te beantwoorden en/of op te lossen.

 

Mucci Jewels & Watches voor al uw Trendy horloges en sieraden

 

Kijk voor meer informatie op: www.mucci.nlof kom ons bezoeken aan de Spoorstraat 20 in Haaksbergen.


Website
Nagelstudio Henriëtte

Nagelstudio Henriëtte


Lees Meer


Website
Nouveauté Damesmode

Nouveauté Damesmode


Lees Meer


Website
Potz Wonen

Potz Wonen


Lees Meer


Website
Ringfoto Vaarhorst

Ringfoto Vaarhorst


Lees Meer

Foto Vaarhorst, sinds 1929 gevestigd in Haaksbergen, is reeds vele jaren een begrip als vakfotograaf en fotospeciaalzaak. In 2003 is de winkel in een nieuw jasje gestoken  en vanaf 2011 zijn we toegetreden tot de Ringfoto familie.

Ringfoto Vaarhorst voert een zeer uitgebreid assortiment digitale fotocamera’s, videocamera’s, verrekijkers,  lijsten, digitale fotolijsten, albums, tassen occasions enz…. Daarnaast verkopen wij ook een breed assortiment aan kaarten en cadeau artikelen.

Onlangs zijn wij ook  officiële dealer van GoPro geworden en telefonie specialist voor het afsluiten van abonnementen, verkoop van telefoons en telecom accessoires.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor pasfoto’s conform de wettelijk gestelde eisen.

Verder geven wij diverse cursussen waaronder die voor digitale compact camera’s, digitale spiegelreflexcamera’s en fotobewerkingscursussen met photoshop elements.

Onze zaak heeft een grote studio voor portret- en groepsfotografie. Ook zijn wij gespecialiseerd in trouwreportages op maat in diverse prijsklassen. Daarnaast zijn we sinds enkele jaren bezig met schoolfotografie

Wat u ook bij ons zoekt, service en klantvriendelijkheid staan altijd voorop.


Website
Sauna 4 you

Sauna 4 you


Lees Meer

Sauna 4 You is gespecialiseerd op het gebied van wellness producten voor in en om uw huis. Van spa bubbelbaden tot infraroodsauna’s en pelletkachels. Sauna 4 You is het adres voor wellness bij u thuis! Bij Sauna 4 You vindt u spa bubbelbaden en infraroodsauna’s tegen de scherpste prijzen op de markt. Tevens kunt u in onze showroom in Haaksbergen terecht voor diverse spa bubbelbad producten en accessoires. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in de wellnessbranche en voorzien u altijd van een advies op maat. Sauna 4 You staat garant voor de beste service en garantie. 


Website
Skin Balance - Babor Beauty Spa

Skin Balance - Babor Beauty Spa


Lees Meer

Skin Balance

 

In onze lichte en moderne salon draait alles om persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde huidspecialistes zorgen ervoor dat een behandeling een beleving wordt.

Gun u zelf de luxe van een ontspannen moment. Of het nu gaat om resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen, doelgerichte behandelingen met geavanceerde apparatuur zoals microdermabrasie of ultra geluid, specifieke behandelingen voor huidproblemen of weldadige lichaamsbehandelingen en massages- in alle gevallen komt u tot rust. Gespecialiseerd zijn wij in acne, elektrische ontharen, pincementsmassages, microdermabrasie, ultra geluidsapparatuur, fruitzuren, donkere huid, mannenhuid en diverse ontspannende massages.

We werken met het exclusieve Duitse merk Babor. Al meer dan 55 jaar een begrip in cosmetica.

U bent in vertrouwde handen!

 

Kijk voor meer informatie op www.skinbalancehaaksbergen.nlof bezoek ons aan de Blankenburg 13 in Haaksbergen.


Website
Stofferij Markink

Stofferij Markink


Lees MeerWebsite

Overige

Cirex B.V.

Cirex B.V.


Lees MeerWebsite
Stichting Groot Scholtenhagen

Stichting Groot Scholtenhagen


Lees Meer


Website

Evenementensponsor

Autotaalglas Hengelo

Autotaalglas Hengelo


Lees Meer


Website
Gemini Techniek B.V.

Gemini Techniek B.V.


Lees Meer

Gemini Techniek is een proces- en techniek georiënteerde firma en vooraanstaand in de wereld van (kleur)doseertechnologie. Naast het maken van standaard machines is Gemini gespecialiseerd in het leveren van klantspecifieke oplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we in de positie een compleet pakket aan te bieden beginnend met de engineering, fabricage en het monteren van complete installaties. Alle fasen na de montage zoals training en systeemondersteuning worden ook geleverd. Technisch advies en after sales service krijgen ook onze volle aandacht.
Gemini Techniek biedt een breed scala aan oplossingen om aan de behoeften te voldoen van iedere industrie. Het leveringsprogramma bestaat uit doseerinstallatie en afvulmachines voor allerlei vloeistoffen zoals: verf, lak, PVC pasta, pigment, inkt, olie, schoonmaakproducten, PVC lijm en allerhande chemicaliën. Deze systemen kunnen zowel volgens het gravimetrische- als ook het volumetrische principe werken. Al deze systemen zijn ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen. Onze installaties worden wereldwijd geleverd aan klanten in verschillende industrieën zoals verf- & lak, behang, beton, inkt en chemische industrie. 


Website
Het Twents Pakhuis

Het Twents Pakhuis


Lees Meer

Hoe simpel kan het zijn, een heerlijk kopje koffie bij je ontbijt of een verfrissendekop thee om een uurtje of vier ‘s middags. Steeds meer ontdekkenwe dat ook deze rituelen voor ons belangrijk zijn en dat we daaromkiezen voor iets speciaals, of in ieder geval een goede kwaliteit. Daaromopende Het Twents Pakhuis in oktober aan de Molenstraat in Haaksbergenzijn deuren.

Alleen koffie en thee van de goede kwaliteit vindt hier een weg naar ieders ritueel. Kom langs enverwonder je over meer dan zestig smaken thee en de verschillende koffie van Mocca ‘d Or.Voortaan drink je niet alleen een Engelse Melange bij je koekje, maar Appeltaart thee, chocolatCookie, Appel Amaretto Rooibos of als je het nodig hebt (anti-) Stress thee. En je ontbijt met eenkopje heerlijk goedemorgen thee, of een heerlijk geurende Ethiopische koffie, want voor minderkom je bed niet uit!

Maar ook een decafe, een biologische koffie en diverse espresso smaken zijn er te koop. De koffieis slow roast, zodat alle aroma’s uit de koffie boon tot zijn recht komen. Uiteraard kunnen de bonengemalen worden voor alle manieren van koffie zetten. Voor een cafetière, een filtermachine of eenespresso.

Naast de koffie en de thee kunt u ook terecht bij Het Twents Pakhuis voor allerlei accessoires. Natuurlijkvoor de koffie en de thee. Maar ook kookboeken, servetten, schorten en divers kookgerei.Servies van Blond Amsterdam, Fleurique en geschenkbekers van Ons Zelf in een leuke verpakking,en een leuke kinderserie Ellis Kids. Alles net even anders, leuk om cadeau te krijgen en te geven.Kom gezellig langs. Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag.

Het Twents Pakhuis kun je vinden in de gezellige Molenstraat 8 in Haaksbergen.

Plaats uw commentaar

U moet inloggen om een bericht te plaatsen

Connect with:
 
©


Website
Konneqt - Werving, selectie & interim

Konneqt - Werving, selectie & interim


Lees Meer

Konneqt staat voor verbinden. Met opdrachtgevers en kandidaten. En met de rest van ons netwerk. Waarbij we vooral op zoek zijn naar het achterliggende verhaal bij een vacature of een kandidaat. We geven "EQ” niet voor niets extra podium in onze naam. We kennen onze opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Immers niet alleen kennis (IQ), maar vooral de overeenkomst tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur van de klant zijn bepalend voor een succesvolle match.

Konneqt is ontstaan vanuit Keemers en Heemink. In onze werkwijze leggen we de lat hoog. In de eerste plaats voor onszelf, maar ook voor de kandidaten, freelancers, partners en opdrachtgevers die met ons samenwerken. Kwaliteit komt namelijk voor kwantiteit. We gaan voor een langdurige relatie.

Konneqt richt zich op de bovenkant van de arbeidsmarkt en heeft te maken met organisaties en mensen die onderscheidend zijn in persoonlijkheid, werkervaring, maar ook in competenties en ambitie. Dat vereist een andere vraagstelling en een manier van werken die dieper gaat.

Wij bouwen continu aan ons netwerk met mensen en organisaties die onze werk- en denkwijze onderstrepen. Kernwoorden die onze benadering typeren zijn professionaliteit, gedrevenheid, enthousiasme, authenticiteit en oprechte interesse.


Website
Markink Stoffeerderij

Markink Stoffeerderij


Lees Meer


Website
Ribhouse Texas Boekelo

Ribhouse Texas Boekelo


Lees Meer


Website
Rijschool Drive Up

Rijschool Drive Up


Lees Meer


Website
Snel & Partners B.V.

Snel & Partners B.V.


Lees Meer


Website
Tubro Filter-, Lucht- en Verbrandingstechniek

Tubro Filter-, Lucht- en Verbrandingstechniek


Lees Meer

Tubro filter & Luchttechniek b.v. is gespecialiseerd, in het verwerken van rest materiaal dat is ontstaan tijdens de bewerking van hout (stof of krullen), maar ook ander afval zoals karton, papier, kurk, etc. U moet dan denken aan: afzuiginstallaties, houtbrekers, verbranding van houtafval, silo's voor opslag, etc. Tubro filter & Luchttechniek voert een breed scala van producten, waarmee we u een unieke, totale oplossing kunnen bieden voor het verwerken van restmateriaal. Tubro filter & Luchttechniek is opgericht in 1980 door de huidige directeur dhr. Nijboer. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 10 vaste medewerkers. Tubro filter & Luchttechniek beschikt over een eigen montage- en assemblage hal, waar we zeer adequaat op de wensen van de klant kunnen reageren. Al onze montage en service werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer, door vakkundig opgeleid personeel.


Website

Materiaalsponsor

Mees van den Brink - Slangen & koppelingen

Mees van den Brink - Slangen & koppelingen


Lees Meer


 

Mees van den Brink, meesterlijk flexibel


 Wat in 1975 in Haaksbergen begon in een tuinschuur, is uitgegroeid tot de specialist in binnen- en buitenland! Op het gebied van slangen en koppelingen en toebehoren, in alle soorten en maten: van kunststof tot rubber en van metaal tot thermoplastisch materiaal en teflon. Vanuit onze drie vestigingen - in Haaksbergen, Veenendaal en Drachten werken in totaal ca. 60 mannen en vrouwen aan kwaliteit en service van het hoogste niveau. Dankzij onze grote voorraad van circa 50.000 producten bent u in 99% van de gevallen per omgaande geholpen. En hebt u een afwijkende maat nodig, dan vinden ter plekke de nodige aanpassingen plaats. Ook kunnen we officieel voor u certificeren. Elke sector - olie & benzine, water & lucht, reiniging, levensmiddelen, beton, automotive, landbouw, chemie, gezondheidszorg - kan geheel vertrouwen op onze expertise en service, 24 uur per dag.

Kijk voor meer informatie op onze website www.meesvandenbrink.nlWebsite
Badisign Badkamers Groenlo BV

Badisign Badkamers Groenlo BV


Lees Meer

Badisign is een frisse en jonge onderneming met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de sanitairbranche. Wij kunnen u alles naar wens en op maat aanleveren. Wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

 Door de nauwe samenwerking met keukenspecialist Nolte Küchen hebben wij – direct aan de N18 – in Groenlo alles voor u onder één dak samengebracht. U kunt daarom in onze gezamelijke showroom terecht voor uw woonwensen.

Laagdrempeligheid, goede adviezen, scherpe prijzen en de klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken daarvoor over een uitgebreide collectie aan badmeubelen, baden, toiletopstellingen, inloopdouches, kranen, etc.


Website
Boberik Verhuur

Boberik Verhuur


Lees Meer

Welkom bij Boberik.nl

Boberik verhuurt feesttenten vanuit Haaksbergen die op allerlei manieren zijn te koppelen. Onze partytenten bieden onderdak aan feesten van ongeveer dertig tot ruim honderd personen.

Gemak
Boberik bezorgt, bouwt op en komt bovendien ook de tent weer afbouwen en ophalen. Boberik neemt (bijna) alles uit handen.

Aankleding
Boberik verhuurt voor de aankleding van uw tent ook (sta)tafels, stoelen, drankkoelers, springkussens, terrasheaters en een muziekinstallatie.


Kijk voor meer informatie op www.boberik.nl
Website
Brood en Banket Marcel Spikker

Brood en Banket Marcel Spikker


Lees Meer

Bakkerij Brood en Banket Marcel Spikker is een verse bakkerij uit Haaksbergen die de beste kwaliteit meel en bloem gebruikt, zodat altijd het lekkerste en meest verse brood en gebak gemaakt kan worden. De bakkers van Bakkerij Brood en Banket Marcel Spikker gaan altijd voor de best mogelijke smaaksensatie voor al onze klanten. Alle hulpgrondstoffen die wij gebruiken zijn daarbij plantaardig, dus geen bijgevoegde kleur- of geurstoffen. Eerlijk en heerlijk. Door kneedonderbreking en een lang rijsproces verkrijgt men brood met aroma en een heerlijke, echte broodsmaak! U zult het direct ruiken als u onze bakkerij uit Haaksbergen binnen stapt. Het gaat immers om deze unieke en speciale smaak. Al onze bakproducten komen direct uit onze eigen bakkerij. Dat betekent dat het geen fabrieks- of massaproduct is, want die kunt u overal kopen, maar echte en pure producten. En dat proeft u!


Website
Coca-Cola European Partners *

Coca-Cola European Partners *


Lees Meer


Website
Dierenkliniek De Watermolen

Dierenkliniek De Watermolen


Lees Meer


Website
DTC Key Systems

DTC Key Systems


Lees Meer


Website
Henk Pen Caravans & Kampeerautos

Henk Pen Caravans & Kampeerautos


Lees Meer


Website
IJssalon Menotti

IJssalon Menotti


Lees Meer

Bij Menzing aan de Eibergsestraat 23 te Haaksbergen wordt al sinds 1974 ijs verkocht. Iedere Haaksbergenaar heeft bij Menzing wel eens een ijsje gegeten. Om wat meer exclusiviteit te bieden en de routing te verbeteren, heeft de familie Menzing er in 2010 voor gekozen om de eetsalon en de ijssalon los van elkaar te koppelen. Zo isIJssalon Menotti ontstaan: een trendy, heldere en frisse ijssalon, gesitueerd aan de Eibergsestraat 23, naast Eetsalon Menzing. De naam Menotti is een samensmelting van de namen Menzing en Ottink, de achternamen van de eigenaren Dennis en Toyna.

Het schepijs van IJssalon Menotti wordt dagelijks vers bereid op ambachtelijke wijze volgens traditionele recepten op basis van pure ingrediënten. Dit gebeurt met de nieuwste ijsmachines in een moderne ijskeuken volgens de hoogste vereisten op het gebied van hygiëne.Het ijs bestaat uit natuurlijke grondstoffen en is royaal gevuld met verse vruchten, pure chocolade of volop noten.Het ijsassortiment bestaat grotendeels uit vastesmaken, maar een deel van het assortiment wisselt echter geregeld. Zo zullen in de zomer de frisse waterijssoorten de overhand hebben en in het voor- en najaar zijn vooral de melkijssoorten ruimervertegenwoordigd.

IJssalon Menotti is een trendy ijssalon waar iedereen welkom is van jong tot oud en waar u vriendelijk geholpen wordt door eenenthousiast team. Lange werkdag gehad? Lekker gewinkeld in het centrum van Haaksbergen? Of heeft u een stuk gewandeld of gefietst? Dan is dit hét moment om uzelf te trakteren op een lekker ijsje en om hier heerlijk van te genieten op het terras bij IJssalon Menotti. U bent van harte welkom!


Website
Josine van Ulden Interim Manager PO

Josine van Ulden Interim Manager PO


Lees MeerWebsite
Koeslag & Paalman - Administratie, bedrijfsadvies en belastingadvies

Koeslag & Paalman - Administratie, bedrijfsadvies en belastingadvies


Lees Meer

Koeslag & Paalman staat voor administratie, bedrijfsadvies en belastingadvies.

Betrouwbaar advies begint bij de kern van uw zaak. Het succes van iedere organisatie hangt af van de vraag of zij in staat is flexibel en doeltreffend te reageren op veranderende omstandigheden, met andere woorden het juiste beleid te voeren. Betrouwbare informatie is daarvoor een eerste vereiste.

 

Koeslag & Paalman, administratie, bedrijfsadvies, belastingadvies is een relatief kleine organisatie. Een bewuste keuze omdat persoonlijk, betrokken en vertrouwelijk contact voorwaarde is voor de dienstverlening die u van ons mag verwachten en die u verdient.

 

Wij verschaffen ondernemers wenselijke en noodzakelijk informatie over hun bedrijf waarop zij hun beleid kunnen baseren. Welke rechtsvorm is voor mijn bedrijf de beste? Hoe kan ik mijn bedrijfsopvolging het beste regelen? Wat zijn fiscaal aantrekkelijke beloningsvormen? Hoe haal ik het maximale uit mijn aangifte? De vragen van ondernemers, directeuren - groot aandeelhouders en particulieren zijn bij ons in goede handen. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u als ondernemer e/of particulier bij alle van toepassing zijnde fiscale regelgeving. Wij stellen ons daarbij voortdurend de vraag hoe wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

Dit kan alleen gerealiseerd worden vanuit een wederzijdse vertrouwensrelatie. Voor ons betekent een vertrouwensrelatie dat wij u de zekerheid bieden dat u met de juiste deskundigen aan tafel zit. Dat u kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak, ongeacht of het gaat om een eenvoudige vraag of om een complete aangelegenheid. Kijk voor meer informatie op: www.koeslagpaalman.nl


Website
Leidinggroothandel, de

Leidinggroothandel, de


Lees Meer

De Leidinggroothandel

is specialist op het gebied van leidingsystemen. We hebben kennis, ervaring en vooral: een breed en diep assortimentproducten van sterke merken. Maar we doen meer dan producten precies op tijdleveren. We kunnen u helpen met advies over het leidingsysteem dat u nodig heeft. We kunnen het zelfs tot in detail voor u ontwerpen, inclusief alle berekeningen. Meer informatie kunt u vinden op www.deleidinggroothandel.nlWebsite
Limelight-today

Limelight-today


Lees Meer

We are creators

As an experienced food photographer Johan started filming two years ago. Knowing that he is completely new in this business he contacted Oliver, a DoP who has been working in this business since the early nineties. Recently Joris joined Limelight-today. Together they create food stories.

Although their focus is on photography, filming and directing, they have been asked to help creating ideas as well. Therefore they are working in close cooperation with art-directors and designers.

Unique! Why?

As photographers but also as cinematographers we wish to establish and develop a particular style. That style must be fairly aesthetic, and to some extent polished, but the main idea about food is that it must be very tasty and mouth watering!

Our work is all about an inner feeling. Good images are about emotion. The things we do elicit emotions too. It is wonderful to appeal to an individual’s sensitivities and that calls not only for excellence in technology, but also perfection in our ideas.

Serving our clients

Always working through very short lines enables us to allocate our budgets into each production in order to get the best possible visual output. Together with our clients we start each major project with an exceptional brainstorm session. All members of the executive team will be available to take part in these brainstorm sessions.

During those sessions we position our clients in the limelight. Our team and clients take of on our way to a surprising and satisfying creative result.


Website
Profil P&O Consultants B.V.

Profil P&O Consultants B.V.


Lees Meer

Werving & Selectie Twente: Profil P&O Consultants staat voor kwaliteit en succes

Profil P&O Consultants is een compact bureau met zeer ervaren recruiters die weten waar het om draait in werving en selectie. Wij hebben op dit gebied een vooraanstaande positie weten op te bouwen. Dat wij met onze klanten vaak een jarenlange relatie hebben, zegt genoeg.

Sinds 1989 is Profil P&O Consultants een begrip in Midden- en Oost-Nederland, met de focus op Twente. Begin 2004 hebben wij, Coen Scheffer en Hans Olthuis, Profil P&O Consultants overgenomen. Daarmee hebben wij onze ruime ervaring in recruitment, management en consultancy succesvol weten te bundelen en te combineren met onze passie voor het P&O-vak. Wij zijn er trots op telkens weer te zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en professionals. Met name zijn wij sterk in het doorgronden van de organisatiecultuur en het vertalen hiervan naar benodigde eigenschappen van kandidaten.

 

Onze aanpak: duurzaam resultaat en kwaliteit

Wij willen een betrouwbare partner zijn door te investeren in onze relatie met opdrachtgevers. Onze inzet is een duurzaam resultaat in plaats van scoren op korte termijn. Wij kiezen er dan ook voor om te werken op basis van exclusiviteit. U kunt er dus op rekenen niet ongevraagd lastig gevallen te worden met CV's. Ook krijgt u geen kandidaten aan tafel zonder grondige selectie. Kwaliteit is de leidraad voor onze procedures: wij hanteren de NVP-code en zijn aangesloten bij Quality Recruiters .

 

Succes gegarandeerd

Werving & selectie is tijdrovender en diffuser geworden door de toegenomen complexiteit en dynamiek in de arbeidsmarkt. Profil P&O Consultants is met de tijd meegegaan en zet alle mediakanalen in, zelfs over de grenzen. U hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden en kunt alle P&O-zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Door onze samenwerking met geselecteerde kwaliteitsrecruiters kunt u profiteren van een zeer breed netwerk en uitgebreide kennis en ervaring. Bovendien bieden wij een jaar lang kwaliteitsgarantie en werken wij bij werving & selectie op basis van no cure, no pay.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Ons team gaat graag voor u aan de slag!


Website
Rijschool Drive Up

Rijschool Drive Up


Lees Meer


Website
Scholten Metaal

Scholten Metaal


Lees Meer

Scholten Metaal is al sinds de jaren 80 actief als metaalbedrijf.
In de begin jaren is Scholten Metaal begonnen als constructiebedrijf - stalinrichting.
Vanaf 1995 is de ontwikkeling van het bedrijf meer de kant van de frame- machinebouw en systeembouw op gegaan.
Ook de toelevering voor derden, zoals halffabrikaten en complete eindproducten kunnen bij ons ondergebracht worden.

- Korte levertijden

- Flexibel

- Modern machinepark

- Betrouwbaar

 

Op onze website kunt u het laatste nieuws in de gaten houden en informatie krijgen over onze producten.

Tevens staat hier meer informatie over de werkzaamheden, het machinepark en de achtergrond van Scholten Metaal.

 

Scholten Metaal is gevestigd aan de Metaalstraat 10 in Haaksbergen.

Kijk voor meer informatie op: www.scholtenmetaal.nl


Website
Studio Haaksbergen

Studio Haaksbergen


Lees Meer

We are creators

As an experienced food photographer Johan started filming two years ago. Knowing that he is completely new in this business he contacted Oliver, a DoP who has been working in this business since the early nineties. Together they create food stories.

Although their focus is on photography, filming and directing, they have been asked to help creating ideas as well. Therefore Johan and Oliver are working in close cooperation with art-directors and designers.

Unique! Why?

As a photographer but also as a cinematographer we wish to establish and develop a particular style. That style must be fairly aesthetic, and to some extent polished, but the main idea about food is that it must be very tasty and mouth watering!

Our work is all about an inner feeling. Good images are about emotion. The things we do elicit emotions too. It is wonderful to appeal to an individual’s sensitivities and that calls not only for excellence in technology, but also perfection in our ideas.

Serving our clients

Always working through very short lines enables us to allocate our budgets into each production in order to get the best possible visual output. Together with our clients we start each major project with an exceptional brainstorm session. All members of the executive team will be available to take part in these brainstorm sessions.

During those sessions we position our clients in the limelight. Our team and clients take of on our way to a surprising and satisfying creative result.


Website
TAB Solutions Center Benelux BV

TAB Solutions Center Benelux BV


Lees Meer

T


Website
Te Wierik Hout

Te Wierik Hout


Lees Meer


Website
ten Hag Woningmakelaars

ten Hag Woningmakelaars


Lees Meer

Met bijna  50 jaar ervaring  en zeven vestigingen (plus één tijdelijke vestiging) in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. En daar zijn we trots op. Het gaat bij ons om meer dan alleen een sterke en veelomvattende dienstverlening. Wat ons uniek maakt is de combinatie tussen kennis en persoonlijke aandacht. Een combinatie die voor u het verschil maakt. Met persoonlijke aandacht bedoelen we veel meer dan alleen een goede service; wij begrijpen het belang van betrokkenheid, betrouwbaarheid en het opbouwen van duurzame relaties. Met andere woorden: u kunt van ons dezelfde aandacht verwachten in ons specialisme en onze expertise als op het intermenselijk vlak. Naast kennis en ervaring hebben we door de jaren heen een zeer uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen. Ongeacht de diensten die u bij ons wenst af te nemen kunt u altijd van ons verwachten dat wij ons ten volste inzetten om uw belangen te behartigen. Een nuchtere kijk op de zaken met een pro-actieve houding maakt dat we u – nu en in de toekomst – op persoonlijke wijze de ondersteuning bieden waarvan u uiteindelijk de vruchten plukt. Met 8 vestigingen en ruim 100 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kennen wij sinds de start een onophoudelijke groei, waarbij de ontwikkeling van onze expertise voorop staat.


Website
Ten Hagen Woondecoratie

Ten Hagen Woondecoratie


Lees Meer

Welkom bij [email protected] ten Hagen!

Welkom bij [email protected] ten Hagen. In Haaksbergen vind je onze winkel, waar je aan het juiste adres bent voor alles op het gebied van verf, raamdecoratie, behang, vloeren en gordijnen. Op onze productpagina's vind je meer informatie over de verschillende producten. Wij verkopen vrijwel uitsluitend maatwerk, dus onze producten worden op maat gemaakt en daarbij helpen we bovendien graag om ze thuis te monteren of leggen. Wil je meer weten? Vul dan eens het offerte- of contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!  


Website
Weernink Tentenverhuur

Weernink Tentenverhuur


Lees Meer

Weernink Tentenverhuur is materiaalsponsor

Wij stoppen niet bij tentenverhuur maar vinden het prettig om van uw evenement een verrassende gebeurtenis te maken en zullen u vooraf vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Weernink Tentenverhuur heeft jarenlange ervaring in de evenementenbranche.

Met een assortiment van verschillende soorten en afmetingen tenten kunnen wij elke locatie voorzien van een geschikte accommodatie.

Wij zijn gespecialiseerd in tentenverhuur van luxe partytenten vanaf 25 personen tot feesttenten voor grote evenementen tot 2000 personen.

Doordat ons tentenverhuur bedrijf zeer flexibel is en bijna elke tentopstelling mogelijk is, kunnen we met uw wensen en ons vakkundig advies uw evenement voor u en uw gasten onvergetelijk maken.

 

De voordelen

-  Complete luxe feesttenten

-  Incl. inrichting, vloeren & verwarming

-  Geschikt voor elke gelegenheid

-  Van 20 tot 2000 personen

-  Vakkundige op- en afbouw

-  Gratis vrijblijvend advies

 

Evenementen

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo ook het tentenassortiment van Weernink Tentenverhuur. We beschikken over een uiteenlopende verzameling van kleine partytenten tot grote  feesttenten voor een paar duizend personen.

Doordat al onze tenten in eigen beheer zijn opgeslagen kunnen wij altijd en snel uw opdracht uitvoeren. Onze medewerkers weten van wanten, waardoor de  op- en afbouw op de locatie vakkundig en snel zal verlopen. Op deze manier heeft u als organisator  de lusten, zonder de lasten. Naast de op- en afbouw denken wij ook graag mee over de invulling, de samenstelling en de opstelling van de tenten tijdens het evenement. Een vrijblijvend advies op maat is altijd mogelijk. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden, dan staan wij u graag te woord.

 

Bedrijfsfeesten

Naast trouwerijen, feesten en evenementen verzorgen wij ook tenten en andere materiële benodigdheden voor bedrijfsfeesten. Het komt geregeld voor dat het bedrijfspand te klein is voor een fatsoenlijk feest, of dat er in het bedrijfspand gewoon doorgewerkt moet worden tot dat het feest begint. In dit soort gevallen is het huren van één van onze tenten een goede gulden middenweg. Voor de sfeer, de gezelligheid en het gemak van een leuk bedrijfsfeest is een tent met een complete feestelijke inrichting de juiste oplossing. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden, dan staan wij u graag te woord.

 

Inrichting

Naast onze grote specialiteit tentenverhuur, kunnen wij ook de volledige inrichting van uw feesttent leveren.
Dankzij onze goede contacten met leveranciers in de verhuur branche word uw evenement prima verzorgd.

 • Toiletwagens / containers

 • Stroomvoorziening / aggregaten

 • Complete tentinrichting

 • Evenementenverwarming / tentverwarming

   

Sfeer en veiligheid

Voor de (sfeervolle) verlichting maken wij gebruik van kroonluchters in verschillende uitvoeringen die aangesloten worden op een centrale verlichting dimmer.

Naast de normale verlichting verzorgen wij ook de noodverlichting, geplaatst boven de nooduitgangen in de tent
die voorzien zijn van de juiste pictogrammen.

 

Evenementenverwarming

In ons assortiment hebben wij indirect gestookte verwarming heaters met een capaciteit van 70 tot 150 KW, wat betekend dat een tent van 100 tot 800 m2 zonder moeite verwarmt kan worden bij temperaturen onder nul.

Deze heaters worden buiten de tent geplaatst en blazen de schone warme lucht de partytent in.
Dit in combinatie met harde zijwanden geeft het beste resultaat.

De heaters zijn ook te gebruiken als tijdelijke verwarming van bijv:

 • Verwarming van bouwprojecten

 • Feesttenten

 • Garage, schuur, werkplaats, etc.

Kortom, winterse temperaturen hoeven geen probleem meer te zijn.

 Kijk voor meer informatie op www.weerninktenten.nl      

 Weernink Tentenverhuur
Textielstraat 37
7483 PC Haaksbergen
Telefoon: 053 57 41 728
Mobiel:     06 55 73 8118
[email protected]


Website

Kleding sponsor

Kei-Fit Haaksbergen

Kei-Fit Haaksbergen


Lees MeerWebsite
TUQR BV

TUQR BV


Lees Meer

Maak een marketing pitstop bij ons online marketingbureau in Haaksbergen, zodat je klaar bent voor poleposition. Wij willen de passie van de ondernemer vertalen in een mind-blowing ervaring voor de klant. Wees klaar voor het digitale heden, alleen dan kun je duurzame groei realiseren. Met ons team in Overijssel lanceren we winnende merken en bouwen we buitengewone (digitale) ervaringen. Wij helpen je graag verder met ieder marketing vraagstuk, onze drivers weten er alles van.


Website
Abbink Business Consultancy

Abbink Business Consultancy


Lees MeerWebsite
Barber `Ed

Barber `Ed


Lees MeerWebsite
Bureau ABS

Bureau ABS


Lees Meer

B


Website
Happy Trading

Happy Trading


Lees MeerWebsite
Tandheelkunde Haaksbergen

Tandheelkunde Haaksbergen


Lees Meer

Wat wij doen

In onze modern ingerichte praktijk bieden wij u een uitgebreid pakket aan.

 

Voor de wat meer gecompliceerde en specialistische behandelingen beschikken wij over een uitgebreid netwerk waarvan een aantal disciplines zich in of in de nabije omgeving van het pand bevinden.

 

 

 • Tandheelkunde
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Kaakchirurgie
 • Fysiotherapie
 • Implantologie
 • Endodontologie
Wachtruimte

 

Tandheelkunde, de reguliere behandelingen worden uitgevoerd door Eric de Ruiter.

 

Mondhygiëne, voor poetsinstructies en gebitsreiniging kunt u terecht bij Marjan de Boer. Ook werken wij samen met mondhygiëniste Karin ten Have, die praktijk houdt in het zelfde pand.

 

Orthodontie, wij werken samen met orthodontie praktijk de Grundel in Hengelo en TOP orthodontie in Enschede.

 

Kaakchirurgie, hiervoor verwijzen wij u naar Enschede of Winterswijk.

 

Fysiotherapie, voor klachten uitgaande van het kaakgewricht werken wij samen met Hessel Reekers.

 

Implantologie, voor implantaten verwijzen wij u naar CTI, Stefan Lingbeek aan de Twijnerstraat 14. De praktijkingang bevindt zich aan de zijkant van ons pand.

 

Endontologie, hebt u een uitgebreide wortelkanaalbehandeling nodig, dan werken wij samen met de endodontologen Kouwenberg en Bruzing in Doetinchem.


Website
Twin-Tech Engineering

Twin-Tech Engineering


Lees MeerWebsite