Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Wijzigen / Opzeggen

Adres Ledenadministratie:

Esther Varenhorst

053-5742850

[email protected]

Uw gegevens wijzigen

Deze kunt u doorgeven aan de secretaris van HAACKEY. E-mail adressen kunnen zelf gewijzigd worden op www.haackey.nl. Na inloggen met lidnummer en wachtwoord onder instellingen kan het nieuwe emailadres opgegeven worden. Voor jeugdleden adviseren we een 2e e-mailadres van de ouders op te voeren. E-mail adressen worden frequent gebruikt door coaches, coƶrdinatoren, commissies en bestuur om informatie aan leden en donateurs te verstrekken. Vanuit het wedstrijdsecretariaat kunnen e-mails verzonden worden in geval een wedstrijd afgelast wordt. Ook kan een digitaal clubblad aan u worden verzonden.

 

Wij adviseren ook uw mobiele telefoonnummer in te voeren. In toenemende mate worden SMS berichten ingezet als herinneringen of bij afgelastingen.

 

Als lid van Haackey bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.

 

Opzeggen lidmaatschap

Leden die het lidmaatschap willen beĆ«indigen kunnen dit jaarlijks uiterlijk 5 mei schriftelijk indienen bij de ledenadministratie. Dit kan per post of per e-mail (verzonden vanaf eigen e-mail of dat van ouders) aan [email protected]

 

Indien een lid zich binnen 6 maanden na de einddatum van een lidmaatschap opnieuw aanmeldt, dan wordt inschrijfgeld ad € 25,00 in rekening gebracht.