Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Vacatures

Het woord "vereniging" zegt het al wel.. samen organiseren om onze geliefde hockeysport uit te kunnen oefenen. Bij Haackey doen wij dit met een grote groep vrijwilligers, die wij ook graag Haackeyhelden noemen: eigenlijk onze clubtrots. 


Wij zoeken Haackeyhelden:


1. Penningmeester (bestuursfunctie)

Met de grote investeringen die Haackey wil maken is er z.s.m. een penningmeester nodig! Als penningmeester ben je het financiële hart van de club. Taken van de penningmeester houden o.a. in: het bijhouden van de financiële administratie, het opstellen van de begroting, het rapporteren van de financiële toestand tijdens de bestuursvergaderingen (1x per maand). Momenteel hebben wij een erg betrokken financieel administrateur, die heeft aangegeven de penningmeester te willen ondersteunen. Je komt terecht in een gezellige groep mensen die jou graag met open armen ontvangen!


 2. Algemeen bestuursleden

Binnen het bestuur zijn wij altijd op zoek naar extra ondersteuning. Als algemeen bestuurslid draag jij bij aan de bestuursvergadering, zonder dat je direct een eigen portefeuille hebt. Jij draagt jouw ideeën aan, vormt een overwogen mening en pakt de taken op die jou aanspreken. Best of both worlds, toch?! Lijkt jou dit wel wat? Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken via [email protected]


3. Gedreven lijncoördinatoren TC (A,B,C,D,JJ)

Binnen de technische commissie wordt hard gewerkt om het hockeyplezier van de leden te waarborgen. Om er voor te zorgen dat alle speellijnen (A,B,C, etc.) vertegenwoordigd worden in de TC, zoekt Haackey enthousiaste seniorspelers en ouders/verzorgers die als lijncoördinator aan de slag willen gaan. De lijncoördinator beheert de volgende taken: indelen van teams zijn of haar lijn, gedurende het seizoen alert zijn op herindelingsmogelijkheden, communicatie en betrokken zijn bij de teams binnen de lijn, zorgen dat elk team een coach heeft binnen de lijn, problemen op tijd signaleren en oplossen met ondersteuning van de TC. Als lijncoördinator vergroot jij hockeyplezier voor alle leden. Een uitdagend, maar ook lonend vrijwilligerstaak wat ongeveer maximaal drie uur in de week aan tijd opneemt (naar eigen invulling). Meer weten over de inhoud? contacteer ons direct via [email protected] !