Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Inschrijvingsformulier

We vinden het leuk dat je interesse hebt om te komen hockeyen bij Haackey.

Voordat je je eerste training bijwoont willen we graag dat je het inschrijvingsformulier invult, dit houdt verband met de verzekering.
Voor jeugdleden geldt dat je 5 keer mee kunt trainen. Na die 5 keer wordt je proeflidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap, tenzij je voor die tijd te kennen geeft geen lid te willen worden.
Indien je inschrijft als lid en je hebt geen hockeyervaring, dan zul je eerst een periode technische vaardigheden opdoen, voordat je wedstrijden gaat spelen. De Technische Commissie bepaalt, in overleg met de trainer, of je over voldoende technische vaardigheden beschikt om wedstrijden te mogen spelen. De TC zal je dan ook plaatsen in wedstrijdteam. Hier zijn spelregels voor, waarbij niet altijd met je persoonlijke voorkeur rekening gehouden kan worden.

Wil je eerst meer informatie:
Voor belangstellenden tot 10 jaar: [email protected]
Boven 10 jaar: [email protected]

Graag hieronder je gegevens invullen. De velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Klik daarna op AANMELDEN. Op het volgend scherm dien je de gegevens nog eens te bevestigen alvorens je ingeschreven bent. Na bevestiging word je gevraagd het inschrijfformulier te printen, ondertekenen en op te sturen naar de ledenadministratie.

Wilt u weten wat we met uw gegevens doen en waarvoor we ze nodig hebben lees dan onze privacyverklaring nog eens goed door.

.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Opleiding en ervaring