Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Inschrijvingsformulier

Wil jij komen hockeyen bij Haackey?! Gaaf! Op deze pagina leggen we je graag uit hoe jij met ons kan meedoen!

Op deze pagina vind je een inschrijfformulier die we gebruiken voor het aanmelden voor proeflessen en/of het lid worden van Haackey. In verband met verzekeringszaken, moet dit gebeuren voordat je het veld op kunt.

Hockeyen bij Haackey: proeflessen

Jeugdleden mogen kosteloos vijf keer proeftrainen. Na deze vijf keer wordt je proeflidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap, tenzij je voor die tijd aangeeft geen lid te willen worden!

Geen hockeyervaring? Geen probleem!

Wanneer jij je aanmeldt als lid van Haackey en je geen hockeyervaring hebt, is dit geen probleem. In de eerste periode van jouw hockeyperiode bij Haackey, zullen wij jou diverse technische vaardigheden leren voordat je wedstrijden gaat spelen. Onze technische commissie (TC) zal in overleg met jouw trainer overleggen wanneer jij klaar bent voor de wedstrijden. De TC gaat bij ons over de teamindelingen, waarbij zij jou in een gepast team zullen plaatsen om jouw hockeyplezier te waarborgen! Meer informatie hierover, vind je in ons TC-beleid.

Wil je graag meer informatie? Dat kan!

Voor belangstellenden tot 10 jaar, graag mailen naar: [email protected]
Boven 10 jaar: [email protected]

Meld je aan en word ook HaackeyHeld!

Dit doe je door hieronder je gegevens in te vullen. De velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Klik daarna op "AANMELDEN". Op het volgend scherm dien je de gegevens nog eens te bevestigen alvorens je ingeschreven bent. Na bevestiging word je gevraagd het inschrijfformulier te printen, ondertekenen en op te sturen naar de ledenadministratie. Tot op Haackey! Wilt u weten wat we met uw gegevens doen en waarvoor we ze nodig hebben lees dan onze privacyverklaring nog eens goed door.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Opleiding en ervaring
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.