Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Het laatste nieuws

Oliebollenspektakel 2020 - (Ver)koop en win!

Nieuws afbeelding
Beste Haackey vrienden,
Na het daverende succes van afgelopen jaar, starten we ook dit jaar met de oliebollen actie, gesponsord door Bakker Bart. Afgelopen jaar hebben we 354 zakje...

Noodoproep - Penningmeester gezocht!

Nieuws afbeelding Per februari 2021 zal onze financiĆ«le administrateur zijn taken neerleggen. Dit betekent dat wij met extreme urgentie op zoek zijn naar een Penningmeester voor onze hockeyclub. 
WANT...

Pietentraining 29 november

Nieuws afbeelding Beste jongens en meisjes van de jongste jeugd,     Zondagochtend 29 november organiseren wij een pietentraining van 09:30 tot 12:00 uur op HHC Haackey! Doe jij ook mee? 
...

HHC Haackey: Corona Richtlijnen

Nieuws afbeelding HHC Haackey: Corona Richtlijnen!
Ten aller tijden houden wij de richtlijnen van de KNHB/RIVM aan. Deze kan je hier teruglezen, indien je dit nog niet hebt gedaan.
Onze richtlijne...

Wanneer start de competitie weer?

Nieuws afbeelding Door de maatregelen van begin november zag de KNHB zich genoodzaakt om de zaalcompetitie én de midwintercompetitie te schrappen van de agenda. De KNHB vindt het belangrijk aan te geven nog altijd voldoende mogelijkheden te zien om, zodra dat door de overheid weer is toegestaan, de uitgestelde reguliere competities op te pakken en uit te spelen. Om verenigingen en hockeyers inzicht te geven ...

Winterstop

Nieuws afbeelding Allen,
Met ingang van maandag 30 november begint de winterstop. Normaliter zouden wij op maandag 1 februari weer gaan trainen. Nu de KNHB diverse scenario's heeft gepubliceerd, passen wij ons trainingsschema hier op aan. Het kan dus zijn dat we eerder weer gaan trainen. Houdt derhalve de app en website goed in de gaten!
Namens de Technische Commissie wensen wij ieder hele...