Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Wijzigen / Opzeggen

Ledenadministratie HHC Haackey

Heb je vragen, opmerkingen of verzoeken? Contacteer ons via:
E-mailadres: [email protected]

Jouw gegevens wijzigen

Wanneer je jouw persoonlijke gegevens wil wijzigen, kan je dit doorgeven aan de Secretaris van HHC Haackey. Let wel op: indien dit om een wijziging van jouw e-mailadres gaat, kan je dit zelf aanpassen door in te loggen op jouw persoonlijke Haackey (LISA) omgeving. Na het inloggen met jouw lidnummer en wachtwoord, kan je onder instellingen het nieuwe e-mailadres opgeven. Voor jeugdleden adviseren we een 2e e-mailadres van de ouders op te voeren. E-mailadressen worden frequent gebruikt door coaches, coƶrdinatoren, commissies en het bestuur om informatie aan leden, ouders, trainers en sponsoren te verstrekken. Ook kunnen er vanuit het wedstrijdsecretariaat e-mails verzonden worden in geval een wedstrijd afgelast wordt.

Wij adviseren ook jouw mobiele telefoonnummer in te voeren. In toenemende mate worden SMS berichten ingezet als herinneringen of bij afgelastingen.

Als lid van Haackey bent je zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.

Opzeggen lidmaatschap

Leden die het lidmaatschap willen beĆ«indigen kunnen dit jaarlijks uiterlijk 5 mei schriftelijk indienen bij de ledenadministratie. Dit kan per post of per e-mail (verzonden vanaf eigen e-mail of dat van ouders) aan [email protected]


Indien een lid zich binnen 6 maanden na de einddatum van een lidmaatschap opnieuw aanmeldt, dan wordt inschrijfgeld ad € 25,00 in rekening gebracht.