Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Vacatures

Het woord "vereniging" zegt het al wel.. samen organiseren om zo de sport uit te oefenen waar we allemaal zo gek op zijn: hockey. De vrijwilligers vormen de club en samen komen we vooruit! Alle hulp is meer dan welkom! Wil jij ook je steentje bijdragen? Stuur ons een mail naar [email protected] en we komen direct met elkaar in contact!

Momenteel staan de volgende vacatures open:

- 1. Penningmeester (Eventueel: bestuurslid)

- 2. Voorzitter TC (Eventueel: bestuurslid)

- 3. Lijncoördinatoren TC (A,B,C,D,JJ)

- 4. Wedstrijdsecretaris

- 5. Marketing & PR ondersteuning Jongste Jeugd

1. Penningmeester (bestuursfunctie). Met de grote investeringen die Haackey wil maken is er z.s.m. een penningmeester nodig! Als penningmeester ben je het financiële hart van de club. Taken van de penningmeester houden o.a. in: het bijhouden van de financiële administratie, het opstellen van de begroting, het rapporteren van de financiële toestand tijdens de bestuursvergaderingen (1x per maand). Momenteel hebben wij een erg betrokken financieel administrateur, die heeft aangegeven de penningmeester te willen ondersteunen. Je komt terecht in een gezellige groep mensen die jou graag met open armen ontvangen!

2. Voorzitter TC (bestuursfunctie). Als voorzitter TC beheer jij alle technische aspecten van het hockeyen bij HHC Haackey. Dit houdt in, dat je verantwoordelijk bent voor het evalueren van spelers, motiveren van coaches, tactisch indelen van teams en strategisch vooruit denken naar het doel van de club! Samen met een team dat bestaat uit een technisch coördinator en lijncoördinatoren hebben jullie alle touwtjes in handen wat betreft het hockeyen bij Haackey! Haackey zoekt een held met oog voor talent, tactiek, hockeykennis en die bovenal de Haackey-cultuur van sportiviteit, gezelligheid en betrokkenheid kan uitstralen. Ook bij deze functie kan je worden ingewerkt door onze huidige interim voorzitter en technische commissie. Meer weten over de inhoud? contacteer ons direct!

3. Lijncoördinatoren TC (A,B,C,D,JJ). Binnen de technische commissie wordt hard gewerkt om het hockeyplezier van de leden te waarborgen. Om er voor te zorgen dat alle speellijnen (A,B,C, etc.) vertegenwoordigd worden in de TC, zoekt Haackey enthousiaste seniorspelers en ouders/verzorgers die als lijncoördinator aan de slag willen gaan. De lijncoördinator beheert de volgende taken: indelen van teams zijn of haar lijn, gedurende het seizoen alert zijn op herindelingsmogelijkheden, communicatie en betrokken zijn bij de teams binnen de lijn, zorgen dat elk team een coach heeft binnen de lijn, problemen op tijd signaleren en oplossen met ondersteuning van de TC. Als lijncoördinator vergroot jij hockeyplezier voor alle leden. Een uitdagend, maar ook lonend vrijwilligerstaak wat ongeveer maximaal drie uur in de week aan tijd opneemt (naar eigen invulling). Meer weten over de inhoud? contacteer ons direct via [email protected] !

4. Wedstrijdsecretaris. Als wedstrijdsecretaris zorg jij ervoor dat alle wedstrijden ook daadwerkelijk gespeeld kunnen worden! Binnen jouw commissie zorgen jullie samen voor de indelingen van de teams en scheidsrechters. De eerste periode van jouw vrijwilligerswerk zal jij worden ondersteund door Niek, je staat er dus zeker niet alleen voor!

5. Marketing & PR ondersteuning Jongste Jeugd. In samenwerking met Mirte van der Holst (PR) ga jij bezig met de ledenwerving voor de (jongste) jeugd. In de afgelopen jaren zien we een daling in leden, vooral in de jeugd. En hier willen wij graag actief wat aan doen. Naar eigen invulling kan je oppakken wat jou leuk lijkt om toe te voegen: contact en marketing met scholen, oppakken van evenementen, vriendendag organiseren, etc. Meer weten? Contacteer Mirte via [email protected]